Milosh76 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Tnx! edit: jok more, i firewall sam iskljucio i opet ne daDa li ti je istekao trail period?Ds li se problem desio odmah ili nakon nekoliko dana?
Caligula Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Ma odmah jos u trijalu deinstalirao sam ga (valjda?)
Roger Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 54 minutes ago, Caligula said: Ma odmah jos u trijalu deinstalirao sam ga (valjda?) Ako si obrisao ikonico -onda sigurno nisi
Caligula Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 ma prijavljivao mi pri deinstalaciji da nesto ne moze da obrise
Milosh76 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Skini sa njihovog sajta uninstaler za KAV pa probaj tako. I usput odradi registry cleaner da malo procisti djubre koje je ostalo
hoffnung Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 8 hours ago, Milosh76 said: Skini sa njihovog sajta uninstaler za KAV pa probaj tako. I usput odradi registry cleaner da malo procisti djubre koje je ostalo @caligula registry clean mozes da uradis sa besplatnim programom 'ccleaner'* jako dobar program za tu namenu. valjda je i dalje besplatan? vidim sada na njihovom sajtu da ima i neka 'buy' version. *takodje bi mogao da probas da sa njim deinstaliras kaspersky.
ragasto Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Postoji i buy varijanta, ali za osnovne potrebe (u ovom slucaju ciscenje registrya) je dovoljna i besplatna opcija.
Tresko Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 20 hours ago, Caligula said: Ma odmah jos u trijalu deinstalirao sam ga (valjda?) Skini besplatno REVO uninstaller, i on će da ti počisti sve što je ostalo iza tog sranja.
Sludge Factory Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Kako dodje do toga da racunar (laptop u ovom slucaju) ne pamti nista, nikakvu zadatu promenu ili sacuvan fajl kad se ugasi pa ponovo upali? Da li postoji neka opcija koju je neko mogao namerno da ukljuci koja brise sve, odn. ne dozvoljava promene na racunaru i pamcenje tih promena? Pored toga iako ulogovan na nalog administratora, ne dozvoljava promenu datuma i sata, koji inace nisu tacni, stoje na nekoj 2011. godini recimo. Laptop je star (ne bas iz 2011, mladji je od toga) i radi na win7, baterija mu je bila skinuta i radio je ukljucen direktno u struju.
zmanic Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Kao da je HDD u read only stanju iz nekog razloga. Mozda podesavanje u BIOS-u.
Sludge Factory Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Ulazio sam u bios (iako se ne razumem u to, sto bi rekli) deluje mi dosta rustican i ne nudi mnogo bilo kakvih opcija, bas mi cudno. Inace u pitanju je u stvari mali acer notebook.
vememah Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 (edited) Probaj ovo. https://blogs.technet.microsoft.com/askcore/2011/06/02/my-disk-is-read-only-help/ I može malo više detalja oko ovoga: "ne pamti nista, nikakvu zadatu promenu ili sacuvan fajl kad se ugasi pa ponovo upali"? On kad probaš da izmeniš neki fajl normalno prijavi da je fajl sačuvan, međutim u Exploreru se ne vide nikakve promene na njemu (veličina i datum izmene ostaju isti) ili prikazuje grešku jer ne može da ga sačuva? Edited June 27, 2019 by vememah
Sludge Factory Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 (edited) Napravim nov word fajl recimo, uredno ga sacuvam bilo gde na hardu, recimo na desktopu, mada vazi za sve particije, i on ga pokazuje kao sacuvanog i mogu da ga otvorim i radim u njemu i dalje, sacuvam izmene itd. Ali ako resetujem racunar fajla nema, kao da nije ni postojao. Posto ima postavljenu lozinku za ulazak na racunar tj. user nalog (odn. admin nalog, nema drugih), odem i ukinem lozinku i kad resetujem racunar on je opet trazi. S vremenom i datumom je isti slucaj. Moguce da je podesen na ovu read-only opciju. Probacu to da izmenim. Edited June 27, 2019 by Sludge Factory
JozoMujica Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Da nije nesto ovakvo instalirano? Po simptomima mi lici na to...
Recommended Posts