Caligula Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Resio problem sa firefoksom, jutros se logujem na racunar ali kurac, posle logina mi evo vec deset minuta stoji welcome i gif za ucitavanje. Windows je legalan btw. Ne znam kako da udjem u sopstveni komp
JozoMujica Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 hours ago, Caligula said: Resio problem sa firefoksom, jutros se logujem na racunar ali kurac, posle logina mi evo vec deset minuta stoji welcome i gif za ucitavanje. Windows je legalan btw. Ne znam kako da udjem u sopstveni komp Safe mode?
Filozof manijak Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 14 hours ago, Jeremija said: FireFox je abominacija od programa, ali meni ovo miriše da neko koristi tvoj browser da rudari, verovatno imaš virus tipa Coin-Hive... 14 hours ago, renne said: Garant su te zakačili neki kopači Jel može ovo da se dešava i kad je chrome u pitanju?
Caligula Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Restartovalo najzad safe mode nisam se ni setio Prso sam
Jeremija Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 54 minutes ago, Filozof manijak said: Jel može ovo da se dešava i kad je chrome u pitanju? Naravno. 37 minutes ago, Caligula said: Restartovalo najzad safe mode nisam se ni setio Prso sam E, ali gledaj da ne brišeš "ručno" viruse/sumnjive ekstenzije, jer se lako može desiti da ne odradiš sve do kraja/kako treba. Moj savet je da uzmeš neki anti-virus program koji nije previše intruzivan da ti u pozadini radi, meni, na primer, Avast sasvim solidno odradjuje posao, a proizvodjač mu ažurno radi updateove za viruse i malware.
Milosh76 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 I sta je nasao?Instaliraj i neki ad-aware za svaki slucaj, bice tu posla za sve
renne Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 hours ago, Caligula said: Hvala ljudi! https://www.malwarebytes.com/ instaliraj i reši se gamadi
Caligula Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) pa ovo se placa :( hehe tnx Edited March 14, 2019 by Caligula
renne Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 premium je 15 dana free, a osnovna verzija je free for good
renne Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 hour ago, Caligula said: Idem na primijum to od otpremnine?
Recommended Posts