March 14, 20196 yr Resio problem sa firefoksom, jutros se logujem na racunar ali kurac, posle logina mi evo vec deset minuta stoji welcome i gif za ucitavanje. Windows je legalan btw. Ne znam kako da udjem u sopstveni komp
March 14, 20196 yr 2 hours ago, Caligula said: Resio problem sa firefoksom, jutros se logujem na racunar ali kurac, posle logina mi evo vec deset minuta stoji welcome i gif za ucitavanje. Windows je legalan btw. Ne znam kako da udjem u sopstveni komp Safe mode?
March 14, 20196 yr 14 hours ago, Jeremija said: FireFox je abominacija od programa, ali meni ovo miriše da neko koristi tvoj browser da rudari, verovatno imaš virus tipa Coin-Hive... 14 hours ago, renne said: Garant su te zakačili neki kopači Jel može ovo da se dešava i kad je chrome u pitanju?
March 14, 20196 yr 54 minutes ago, Filozof manijak said: Jel može ovo da se dešava i kad je chrome u pitanju? Naravno. 37 minutes ago, Caligula said: Restartovalo najzad safe mode nisam se ni setio Prso sam E, ali gledaj da ne brišeš "ručno" viruse/sumnjive ekstenzije, jer se lako može desiti da ne odradiš sve do kraja/kako treba. Moj savet je da uzmeš neki anti-virus program koji nije previše intruzivan da ti u pozadini radi, meni, na primer, Avast sasvim solidno odradjuje posao, a proizvodjač mu ažurno radi updateove za viruse i malware.
March 14, 20196 yr 2 hours ago, Caligula said: Hvala ljudi! https://www.malwarebytes.com/ instaliraj i reši se gamadi