September 1, 20213 yr Gugl kaze da je on visok 175 a ona 180Sigurno je imala bas visoke stikle tog dana
September 1, 20213 yr Srećna penzija, Kime, Ispratio ga od prve trke, nadam se da ću i poslednju pogledati. Sezone u McLarenu su bile za pamćenje. 2007 za infarkt Ostalo, navijao za njega i kad je bio "nemotivisan". Navijam i sada, iz očaja. i izdržaću još 9 trka. Posle Kimija, to više neće biti to.
September 1, 20213 yr On 1. 9. 2021. at 19:50, Plajvi said: Živio Kimi commented this in his new book: "I don't know her. Why would I talk to someone just because she is famous?" Bese on izjavio kako ga baca u nesvest pre trke da se opusti?
September 1, 20213 yr Cudo je kako je samo jednu titulu uzeo, priblizno onom cudu kako je Alonso uzeo samo dve. 2003. i 2005. se nije dalo usranom do potoka. Bukvalno se secam kad su terali Zaubera on i Hajdfeld, bio je lud i zajeban jos tad.
September 1, 20213 yr Tad sam jos pratio F1 Sumahera sam mrzeo jer je slepac a navijao sam za Zauber i za svakog kontra Sumahera.
September 2, 20213 yr Russel u Mečki se očekuje objava ovog vikenda, možda čak i danas. Bottas menja Kimija u Alfa Romeu.
September 2, 20213 yr I priča se dosta o Albonu u Williamsu, i De Vriesu u Alfa Romeu umesto Italian Jesusa.
September 2, 20213 yr Ferari bi mogao da proturi Micka u Alfu koja je kud i kamo bolja opcija od Haasa, ako planiraju ozbiljno sa njim.
September 2, 20213 yr On 1. 9. 2021. at 20:58, Plajvi said: Cudo je kako je samo jednu titulu uzeo, priblizno onom cudu kako je Alonso uzeo samo dve. 2003. i 2005. se nije dalo usranom do potoka. Bukvalno se secam kad su terali Zaubera on i Hajdfeld, bio je lud i zajeban jos tad. Pa i tu je suvim cudom uzeo. Hvala bogu.
September 3, 20213 yr pa skoro sat vremena crvena zastava jer ne mogu, ne umeju, da pomere Fetelov bolid. Na kraju šest minuta treninga Plus je staza neopevano sranje Edited September 3, 20213 yr by renne