omiljeni Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Gugl kaze da je on visok 175 a ona 180Sigurno je imala bas visoke stikle tog dana
Pegin Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Srećna penzija, Kime, Ispratio ga od prve trke, nadam se da ću i poslednju pogledati. Sezone u McLarenu su bile za pamćenje. 2007 za infarkt Ostalo, navijao za njega i kad je bio "nemotivisan". Navijam i sada, iz očaja. i izdržaću još 9 trka. Posle Kimija, to više neće biti to. 2 2
Moća Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 56 minutes ago, Plajvi said: Živio Kimi commented this in his new book: "I don't know her. Why would I talk to someone just because she is famous?" Bese on izjavio kako ga baca u nesvest pre trke da se opusti? 1
Ratamahatta Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Cudo je kako je samo jednu titulu uzeo, priblizno onom cudu kako je Alonso uzeo samo dve. 2003. i 2005. se nije dalo usranom do potoka. Bukvalno se secam kad su terali Zaubera on i Hajdfeld, bio je lud i zajeban jos tad.
Moća Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Tad sam jos pratio F1 Sumahera sam mrzeo jer je slepac a navijao sam za Zauber i za svakog kontra Sumahera.
Ratamahatta Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Isto. Najvise sam voleo Hakinena i Montoju, a Rajko prirodni naslednik.
Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 ja ga gotivio samo dok je bio u mcl-u, kao i hamiltona.
ducca Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Russel u Mečki se očekuje objava ovog vikenda, možda čak i danas. Bottas menja Kimija u Alfa Romeu.
fillex Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 I priča se dosta o Albonu u Williamsu, i De Vriesu u Alfa Romeu umesto Italian Jesusa.
ducca Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Ferari bi mogao da proturi Micka u Alfu koja je kud i kamo bolja opcija od Haasa, ako planiraju ozbiljno sa njim.
Nesh Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 16 hours ago, Plajvi said: Cudo je kako je samo jednu titulu uzeo, priblizno onom cudu kako je Alonso uzeo samo dve. 2003. i 2005. se nije dalo usranom do potoka. Bukvalno se secam kad su terali Zaubera on i Hajdfeld, bio je lud i zajeban jos tad. Pa i tu je suvim cudom uzeo. Hvala bogu. 1
renne Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 (edited) pa skoro sat vremena crvena zastava jer ne mogu, ne umeju, da pomere Fetelov bolid. Na kraju šest minuta treninga Plus je staza neopevano sranje Edited September 3, 2021 by renne 1
Recommended Posts