ducca Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Prvih pola kruga se žali da ne vidi ništa i da ne treba da se vozi, posle još pola kruga je navodno hteo da vozi, ko zna šta su mu došapnuli u tih pola krugaNisu mu mogli ništa došapnuti jer je u tim krugovima pre trke zabranjena komunikacija od tima ka vozaču. Max je vrv Max tokom kruga prosto iz jednačine oduzeo SC vozilo i dao procenu na osnovu vlažnosti staze da je moguće voziti. 1
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Kakva sprdnja od intervjua. Nek puste snimak razgovora sa prvom trojicom od juce posle kvalifikacija.
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 4 minutes ago, renne said: Nije, rekao je da se ne vidi ništa Aj provericu, mozda gresim Vraticu posle preko EON-a da preslusam ponovo ako vec ne izadje na youtubeu
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 2 minutes ago, ducca said: Nisu mu mogli ništa došapnuti jer je u tim krugovima pre trke zabranjena komunikacija od tima ka vozaču. Max je vrv Max tokom kruga prosto iz jednačine oduzeo SC vozilo i dao procenu na osnovu vlažnosti staze da je moguće voziti. @renne mada je kontam i ovo dovoljan odgovor
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 3 minutes ago, Have_Fun said: Aj provericu, mozda gresim Vraticu posle preko EON-a da preslusam ponovo ako vec ne izadje na youtubeu Pricao je da SC ubrza jer ne vidi nista od njega. Posle toga je bio za trkanje, jer je ukapirao da bi on imao najbolju vidljivost. Edit: ne da ubrza, vec da napravi malo vecu razdaljinu od SC-a, da bi bila bolja vidljivost Edited August 29, 2021 by Downforce
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 3 minutes ago, Downforce said: Pricao je da SC ubrza jer ne vidi nista od njega. Posle toga je bio za trkanje, jer je ukapirao da bi on imao najbolju vidljivost. Taj fazon Dakle nije mu nista dosapnuo niko, kao sto je i ducca objasnio, i bio je jedini za trku Evo i malopre je rekao da je bolje da su ih pustili da se trkaju u 3h jer su bili bolji uslovi Edited August 29, 2021 by Have_Fun
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 I svi se komčamo na leđaBaš me interesuje šta biste pisali da je Hamilton ovako pobedio
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 1 minute ago, renne said: I svi se komčamo na leđa Baš me interesuje šta biste pisali da je Hamilton ovako pobedio Kontam da onda ne bi delili poene na pola 1
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Vise ne pada kisa koliko vidim. Bas lepo..
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 3 minutes ago, Have_Fun said: Kontam da onda ne bi delili poene na pola Pa ne, ako je već toliko bitno što je Max navodno hteo da vozi, možda je i Bottas i Kimi hteo da vozi. nismo čuli tu komunikaciju, jel tako... Šta sad, hjteo da vozi, pa je zato nagrađen nezasluženom pobedom
zorglub Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 5 minutes ago, renne said: I svi se komčamo na leđa Baš me interesuje šta biste pisali da je Hamilton ovako pobedio Čekaj, a šta je trebalo da urade? Da ih puste da izginu, ili pošalju sve u NL bez bodova? Ovo je skroz ok. 2
ducca Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 I svi se komčamo na leđaBaš me interesuje šta biste pisali da je Hamilton ovako pobedioJa apsolutno nisam za ovakav ishod, bez obzira na redosled. Ali prosto mi priča o zaveri u korist RB-a ne pije vodu, posebno od F1 koja nije baš u fazonu da se zamera Mercedesu da se ne lažemo, zna se ko je trenutno vodeća sila. Koji god redosled bio na startu danas isto bi odlučili. Uostalom Luis koji startuje sa 3. mesta je potencijalno bio u puno većem problemu da se probije i veći deo trke vozi iza nekoga u oblaku bode, Max bi u startu iza SC odmakao napred, imao čistu stazu i lagano uzeo svih 25 poena. Ja sam svakako navijao za full trku u kojoj Luis mozda ne bi uzeo samo 5 poena manje, čak i da su bili 1-2 to bi bilo 7 poena u korist Maxa. 2
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 3 minutes ago, zorglub said: Čekaj, a šta je trebalo da urade? Da ih puste da izginu, ili pošalju sve u NL bez bodova? Ovo je skroz ok. pa bez bodova naravno, tolike trke otkazane pa nikom ništa, japan, australija, ju nemj it 2 1
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 8 minutes ago, renne said: Pa ne, ako je već toliko bitno što je Max navodno hteo da vozi, možda je i Bottas i Kimi hteo da vozi. nismo čuli tu komunikaciju, jel tako... Šta sad, hjteo da vozi, pa je zato nagrađen nezasluženom pobedom To za voznju sto sam napisao je bio odgovor Tsai i nema nikakve veze s Maxovom pobedom niti je taj moj post bio upucen bilo kakvom thread-u u kojem si ti bio umesan Ti si se posle sam nastavio na taj moj post koji i dalje nema veze s tim sto je Max nagradjen pobedom. To sto je Max nagradjen pobedom je drugi par patika o kojem mozemo da razglabamo i zapocnemo nov thread, ali nema veze s mojim inicijalnim postom koji je bio odgovor Tsai ciji je post bio sprdanja i da ce iz inata navijati za Hamiltona itd itd ducca opet vec odgovorio na tu drugu temu RB vs Mercedes dok sam kucao ovo Edited August 29, 2021 by Have_Fun
Recommended Posts