Jump to content

Featured Replies

Upravo to. Pri čemu bi Tost i Tauri mogli da dobiju bukvalno za dž know-how i da napreduju 3-4 mesta u generalnom plasmanu što bi rezulturalo čistim profitom u kešu (ne znam koliko, mislim ne više od 10-15 milki ali malo li je)

Po internetima se priča da će Vettel možda da dobije svilen gajtan pre kraja sezone i da će ga zameniti Hulk ili Kimi. Verovatno je samo trač, ali kako vozi i kako se ponaša ne bi mi bilo žao. Ne sećam se sportiste koji se toliko brzo i u toj meri raspao. Možda mu je najbolje da uzme sezonu pauze da vidi šta će dalje sa karijerom.

Šteta sšo i Perez nije prestigao moćnog Botasa koji na startu gleda više u retrovizor nego ispred sebe.

Što je pomeren Lando? 

Koji motor koristi BWT?

Stiso Torpedo starog poznanika, ovo ako nije blam za Ferari ne znam šta je. Jedino još Russel da ih stavi pod pritisak.

Stići će ovo Max. Lewis loš na srednje mekim

Stiso Torpedo starog poznanika, ovo ako nije blam za Ferari ne znam šta je. Jedino još Russel da ih stavi pod pritisak.

Nije daleko Russel, 4 sek iza Vettela [emoji23]

Zašto li dobi  Perez pet sekundi

Edited by renne

Albon opušteno neće uspeti da prestigne Vetela koji vozi već bogzna kolko krugova na mekim gumama. Kakvo traćenje onakvog bolida.

Da nije Maksa, Merc bi mogao na prepaid da uzima 1-2 i titule.

Samo tri vozača u krugu :isuse:

valja pohvaliti Vettela

Vetel da kupi gajbu piva Albonu, da nije bilo njega prestigao bi ga ceo vozic ukljucujuci i Rica.

Mada mi je drago, tuzno je kad veliki sampion tako zavrsi. Kakav uspeh, sa 11. na 7. mesto. :sad:

Možda ipak sledeću sezonu donekle može spasiti povratak Vettela u Red Bull, da bude makar još jedan konkurentan vozač u top timovima, ima u njemu još života. Verujem da mu RB ponudi manje novca od Astona da bi prihvatio oberučke zarad konkurentnosti.

118010266_1828264143997226_5826351989636