Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
Pola timova je htelo da se trka. Ostale koji neće je trebalo odjebati i ćaos. Da je neki nuklearni rat, pa da se (možda) otkazuje

Alfa Romeo, Racing Point, Haas, Red Bull, AlphaTauri i Williams su bili tamo u 9.

Znam da je bilo 5:5, ali me čudi da je Alfa medju njima, koliko znam Kimi je bio medju prvim vozačima koji je uvatio jutarnji avion i zapalio kući...
Posted

VN Australije eSports

Posted

VN Holandije, Spanije i Monaka otkazani

Posted

S tim što je Monaco objavio da ove godine neće biti održan ni u nekom drugom terminu. Prvi put od 1954.

Posted

Nesto novo i zanimljivo, bar malo da nas prodje zelja

Posted

Mani bilo dosadno, batalio posle pet minuta. Jbg, nikad nisam bio u fazonu da gledam nekog kako igra igrice :D ova danasnja deca mi nisu jasna uopste 

Posted (edited)

Podseti me da bacim pogled na program, nisam gledao, pa da probam (nikada nisam igrao niti voleo da gledam kako neko igra igrice), upravo krece snimak na SK1, pa ko je propustio, evo prilike.

Edited by Nesh
Posted

Ta zvanicna F1 "trka" je bila ubedljivo najslabija od svih dosadasnjih sto su se vozile u zadnje dve nedelje, i po vozackim standardima i po kvalitetu produkcije. Masivni fail. Mnogo bolja bila nezvanicna "trka" koja se vozila dva sata pre nje.

Posted

Moze ovo da se gleda, valjda ce ubuduce da bude jos bolje, ako budu penosili.

Ja jedino ne mogu da se nateram da mi NASCAR bude zanimljiv. To mi nikako ne ide. :sad: