Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

iI Sainz je pod istragom zbog korišćenja DRS pod žutim zastavama. Možda će Kimi na podijum :)

• Replies 5.1k
  • Views 289.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Sjajna trka
Mada mi i dalje nije jasno odakle rbu na kraju sezone ova brzina

Još sam pod utiskom trke, mislim da ću včrs još jednom da je pogledam, evo sjajne analize Luisove taktike i uopšte dešavanja juče od Jamesa Alisona:

https://www.autosport.com/f1/news/147227/mercedes-calls-hamilton-extra-pitstop-plain-dumb

Max prvo obilaženje Luisa odradio lagano jer je LH u tom undercut krugu potrošio celu bateriju da bi nadoknadio zaostatak i izašao ispred pa je bio laka meta, plus Max imao drs.

Što se brzine RBR-a tiče, pored verovatnog napretka Honde tokom sezone, mislim i da su ostali malo spustili snagu zbog nadmorske visine, očigledno takve staze izuzetno pogoduju Hondi i Red Bullu pa su uvek u borbi za pobedu/pole i rame uz rame ako ne i brži od Merca i Ferarija (Austrija, Mexico, Brazil).

Od zanimljivih podataka - sa Sainzom na p3 juče smo imali najmladji podijum ikada. Takodje Hondin prvi 1-2 sa različitim ekipama još od 1987.
  • 2 weeks later...

Latifi u Vilijamsu

...

Ferariji usli u pit jedan za drugim
Leclerca u pitu sredili za manje od 3sec
Vettela drzali skoro 7

Popizdece

Ovaj sto mu je menjao prednje leve gume je zabagovao malo
I onda dok je primetio i podesio kako treba.. gotovo

Je l' ovo Max u nekom problemu?
Secka mi stream pomalo a i trenutno ne pratim pazljivo.. AFK sam

U velikim je problemima..

Max kopira Lewisov stil, zali se na bolid i onda belezi jos brze krugove..

Mozda ne voli brzu voznju xD

Jel ovo zadnja sezona Vetela u konjicu?

Opet rezija ne prikazuje ono sto je najzanimljivije. Na kraju Sainz 10, Ric 11, Hulk pao na 12..

Engineer: "And Nico just a word, thanks for very much it's been a great three years."

NH: "Thank you, I wish I could say the same."

Engineer: "Hahaha perfect."

NH: "Just pulling your leg, thank you for everything."

Hulk je car :D.

Zao mi sto vise nema mesta za njega u F1, i sto nije imao srece da se makar jednom popne na podijum..

Maharaja je to prilicno lepo sumirao.

Mercedes i Luis zasluzeno i ocekivano. Najbolja ekipa i najbolji vozac, nije se tu dalo mnogo sta uraditi.

Fetel zreo za penziju.

Leclerc ima sampionskog potencijala, ali bojim se da Ferrari, bar u dogledno vreme, nema. Katastrofalni su. Nisam ljubitelj Ferarija, ali bi se za Leclerca moglo navijati.

Max moze da bude zadovoljan. Bilo bi lepo videti ga u Mecki uz Luisa, Luis bi se sigurno obradovao. :D

No, dobro, taj film necemo gledati nikad, pa bolje da o tome onda i ne govorimo. :dry:

McLaren mrdnuo, bilo bi lepo da se dogodine desi cudo i da se bar na ponekoj trci bore za podijum. Lando je pravo osvezenje, Sainz odlican.

Sledece godine...isto. Luis i Merdza, Botas za usporavanje i smetanje, Leclerc, Max, pa mozda nekim cudom i Fetel mogu da pobede na ponekoj trci i to bi bilo to. Voleo bih da gresim.

Edited by Nesh