Jump to content

MLB 2018

Featured Replies

• Author

jebeni Torres... znaci dok je titjer slavio Castra, za kojeg sam rekao da je kurac na biciklu, ja sam se vise brinuo o tome koliko smo izgubili na Torresu. i plasim se da smo se grdno zajebali in a long run, jer Russell, zbog kojeg su pusteni i Castro i Torres, nikako da pocne da igra na ocekivanom nivou. s druge strane Torres sabija u rookie sezoni... 

kako uvek prosere te Yankeese, pa to je strasno

izgleda je ohtani teze povredjen. pominje se i tommy john surgery - nadam se da nije tacno

Procitah malopre, bedak. Prve procene su bile da pauzira do sredine jula, no izgleda da nije tako dobro.:sad:

Ja da sam Scherzer, trazio bih trejd. Primis dva poena, protiv "pokojnog" Toronta, a njegovi ne naprave bilo kakvu ofanzivnu podrsku.:laugh:

freak

je l realno da vam desclafani udario GS ??

• Author

nije realno ni da izgubimo 3 u nizu protiv jebenih Redsa, pa smo izgubili :( 

treci put dolazimo do prvog mesta u diviziji, i treci put oma krecemo u seriju poraza... zasu

Yankees nalupase zestoko Red Soxe, plus je Sabathia rutinski iskontrolisao goste.

• Author

ne postoji zabavniji igrac od Baeza... covek je upravo imao 9 pitch strike out da mu covek nije bacio u strike zonu :lol: 

23r u sikagu..top 9th

Kako li neko uopste udari nesto, kada Chapman baca ovako. Kao da nije dovoljno sto je FB 102-104, vec je povecao procenat bacenih slidera na oko 30%.

Nema veze ti iz Atlante uvek docekaju.

• Author

juce smo uspeli da se vratimo posle 0-5 i 2-7... i izbegnemo 6. uzastopni poraz od Cincija :isuse: da, od jebenog Cincija!

Ovi tvoji ne mogu rutinski da rese Redse, ni kada baca neko nestabilan, kao sto je ovaj klinac Castillo . Ako nema psihologa, pod hitno da mu nadju jednog. Cim dopusti neki bitniji hit, usledi baraz piceva van zone.