MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 2 hours ago, goofs said: Jedva čekam ovaj turnir, kad razgoropadimo zver zvanu Poku neće im/nam biti jasno šta ih/nas snašlo. Hocete li skupiti dovoljno domacih? Nema vise Pantera 1
goofs Posted January 29 Posted January 29 Pa baš zato mislim da će Poku imati 40min. Balša, Lakić, Mitar, Nakić, ne znam kakav je status Vanje, ako je pri oporavku ovo mu je odlična prilika da se vrati u formu, ako nije ne treba forsirati. Od stranjskih očekujem da će igrati Tajrik, Sterling, Karlik i vrvtn Ife. I dva juniora, ro je to. Mislim da je Zvezda izrazit favorit u ovakvim sastavima, ali ok, nek se igra, samo bez povreda da bude. 1
Papovac Posted January 29 Posted January 29 13 minutes ago, MiddleClass said: Hocete li skupiti dovoljno domacih? Nema vise Pantera nebeska pravda, neko ko se zove mitar, bice mvp. 2
MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 48 minutes ago, Papovac said: nebeska pravda, neko ko se zove mitar, bice mvp. Moze! Dobar je Mitar 1 1
Papovac Posted January 29 Posted January 29 13 minutes ago, MiddleClass said: Moze! Dobar je Mitar zivi bili pa videli.
nahbar Posted January 30 Posted January 30 Ja sam za. Mozda ce to smatrati svojim najvecim trofejom, tim pre, jer sude srpske sudije
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 19 hours ago, MiddleClass said: Moze! Dobar je Mitar Zar ovo nije Luka muka?
pbg12345 Posted January 30 Posted January 30 23 hours ago, goofs said: Jedva čekam ovaj turnir, kad razgoropadimo zver zvanu Poku neće im/nam biti jasno šta ih/nas snašlo. vidimo se u finalu 20 hours ago, goofs said: Pa baš zato mislim da će Poku imati 40min. Balša, Lakić, Mitar, Nakić, ne znam kakav je status Vanje, ako je pri oporavku ovo mu je odlična prilika da se vrati u formu, ako nije ne treba forsirati. Od stranjskih očekujem da će igrati Tajrik, Sterling, Karlik i vrvtn Ife. I dva juniora, ro je to. Mislim da je Zvezda izrazit favorit u ovakvim sastavima, ali ok, nek se igra, samo bez povreda da bude. videh juce, prekjuce vanjinu izjavu na mozzartsportu bas povodom zreba za kup kaze sledece nedelje pocinje da trenira sa ekipom, nada se da bi mogao igrati na kupu ujedno, kaze zeli da odigra derbi sa zvezdom ali, kao sto rekoh gore, od toga makar u nisu nece biti nista
pbg12345 Posted February 12 Posted February 12 sasvim pristojna ova kombinovana ekipa borca sa 4 juniora jos da nisu prosuli 4 zicera bili bi maltene u egalu 1
MeanM@ Posted February 14 Posted February 14 RTS ce prenositi finale Kupa Koraca, raduj se Srbijo! Ekskluzivno i uzbudjeno u Jutarnjem saopstili uz jos ekskluzivnije rezultate istrazivanja Ypsos-a kojih nas je vise, cigana/grobara... Istrazivanje shit naravno, opet nisu utvrdili gde ima vise pravih Srbova. Svi smo isti, te molicu lepo, razidji se gradjanine. 4
Segundo Posted February 14 Posted February 14 (edited) 8 minutes ago, MeanM@ said: RTS ce prenositi finale Kupa Koraca, raduj se Srbijo! Ekskluzivno i uzbudjeno u Jutarnjem saopstili uz jos ekskluzivnije rezultate istrazivanja Ypsos-a kojih nas je vise, cigana/grobara... Istrazivanje shit naravno, opet nisu utvrdili gde ima vise pravih Srbova. Svi smo isti, te molicu lepo, razidji se gradjanine. Zagrcnuo se doruckom kada sam cuo da je u pitanju reprezentativan uzorak.....hiljadu ispitanika 😂 e: ali stvarno, koje uzbudjenje svih prisutnih ekskluzivom da ce biti prenosa 🤦 Edited February 14 by Segundo 2
kud u maglu Simoviću Posted February 14 Posted February 14 strina gleda 🐘, strina gleda 🙈 i šarenu kinesku 🪭 a strikan i ja klipana dva zinuli u tetku tetku na trapezu
pantelia Posted February 15 Posted February 15 21 hours ago, pantelia said: Ode koleno bratu Kuzmari Prednji ukrsteni 2
Recommended Posts