Heaviside Posted February 15 Posted February 15 Sudija ispod koša gleda tačno tamo gde bi i trebalo, a izbor ovog klipa za ilustraciju odnosa FMP-a i Zvezde je svakako pogrešan pošto suđenje sa time nema nikakve veze. 4
Valk Posted February 15 Posted February 15 1 hour ago, MeanM@ said: tvit ima i te kako smisla Sigurno ima smisla dobronamerni tvit dobronamernog tviteraša sa srcima najdražih boja 3 1
Milošica Posted February 15 Posted February 15 To što ga je stavio neko pristrasan ne znači da nije u pravu. Ali nevezano za to, trebalo bi smanjiti sviranje faulova na šutu za 3. Neki igrači su to počeli jako da zloupotrebljavaju.
Eleniko Posted February 15 Posted February 15 predložio bi fmpu da gleda večeras kako kapiten kevin brani svoj cilindar kad puca trojku kad se želi faul može se puno /za moj ukus i previše/ naučiti odatle ne mora da bude igrač od 2.7m da padne kao ustreljen uz salto unazad, trokorak u padu i slične prirodne pojave, može to svako
Valk Posted February 15 Posted February 15 27 minutes ago, Milošica said: To što ga je stavio preneo neko pristrasan ne znači da nije u pravu. Čuj Kums pristrasan, no way Što Drakula, omaž Dušku ili...?
Milošica Posted February 15 Posted February 15 (edited) 2 minutes ago, Valkyrie said: Što Drakula, omaž Dušku ili...? Odgledao sam prvi put prošle nedelje, pa sam malo opterećen filmom. Možda me prođe. Edited February 15 by Milošica
Nevernik Posted February 15 Posted February 15 (edited) Mega bojkotuje kup ili su ovi naši ušli u NBA mode. Trenutno +27. Naravno čim sam napisao smanjili na +17 Edited February 15 by Nevernik
kud u maglu Simoviću Posted February 15 Posted February 15 prenos ubacivanja friziedera u toku voša 88% za 2
Micko8 Posted February 15 Posted February 15 (edited) The haj fajvoje pri sutu Jokic ima skoro svako vece otkako je u NBA ligi. Sudije nikada ne sviraju kao faul napravaljen na njemu. Edited February 15 by Micko8
Mindaugas Žukauskas Posted February 15 Posted February 15 Neko mora da popriča sa Gnjidićem oko ove frizure 1 1
Tresko Posted February 15 Posted February 15 3 hours ago, MeanM@ said: Ja se evo pitam, da li je toliko ocigledan faul Nedovica, pa tvit ima i te kako smisla, ili ovaj sto sutira hvata Nedovicevu levu ruku iz bloka sto rezultira Nedovicevim zanosenjem u padu ka njemu? Iz ovog ugla ni jedno ni drugo nije ocigledno, jbg. Te nije ni smesno Nedoviceva kretnja def nije u smeru igraca, vec ide ka uglu terena. Da, da, tip u isto vreme šutira i vuče malog nemanju za ruke, koji je tu samo prolazio i išao ka uglu kod mame da mu da plazmu.
pbg12345 Posted February 15 Posted February 15 (edited) kako idu rezultati, veceras sve osim pobede hercegovca od 20 razlike bice iznenadjenje Edited February 15 by б1lme3
MeanM@ Posted February 15 Posted February 15 5 minutes ago, Tresko said: Da, da, tip u isto vreme šutira i vuče malog nemanju za ruke, koji je tu samo prolazio i išao ka uglu kod mame da mu da plazmu. Kad bi ti makar na trenutak uspeo da skines te navijacke naocare, jbg. Mozda je i po tvome, nigde nisam tvrdio da je jedno ili drugo. Tj, sigurno nije po tvome jer niko nije tvrdio da se obe radnje desavaju u istom trenutku. Desava se sut, a onda, eventualno ovo drugo. Ili ga Nemanja klepi po ruci. Al ne dozvoli da te to omete. 4
Recommended Posts