Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

taman tako, nije ni imt duže igrao u prvoj ligi

doduše bio sam prisutan jednom

• +1 1
Posted
35 minutes ago, J.R. Cash said:

Pavle je bacio godinu, sut mu je grozan. Kazu da u Radnickom igra peticu, divna odluka da ga posalju tamo na dvojnu..

zar nije on zbog skole trazio da ide tamo?

statisticki je bio ok jedno vreme, onda im je trener otisao u fmp, doveli jebenog simonovica, mogu misliti na sta to sad lici

od tad em uglavnom gube, em pavla nema nigde, moguce da ga je tad preselio na 5

mijatovic je zreo za penzionerske price po kafanama

uzasno vodi ekipu celu sezonu, veceras mu manojlovic koji igra odlicno od kad je napokon dobio priliku igra 17 minuta bez promasaja, a on u igri celu utakmicu maltene drzi uskokovica koji se raspada i nista ne moze ubosti

drago mi mnogo zbog cacka, zao mi jedino sto bi kompletan borac mogao iznenaditi ovakvu zvezdu, ali ionako od tog posla nista

Posted

Ovde ce jedna lopta odlucivati...

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted
2 hours ago, б1lme3 said:

zao mi jedino sto bi kompletan borac mogao iznenaditi ovakvu zvezdu

K-Pop Itzy GIF by BuzzFeed

• +1 2
Posted (edited)
On 12. 2. 2024. at 13:15, Блок_64 said:

Zvezda na kupu sa dva kadeta i jednim juniorom.

Bio jedan parketa nije video:fantom: Onaj Saranovic kojeg sabotiraju vec dve sezone u nizu u FMP-u bi dobro legao  CZ, samo kada bi taj klub imao bilo kakvu vizju.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted
On 10. 2. 2024. at 11:01, Papovac said:

e, a za olimpiju igraju pera vilfan i boban petrovic:wub:

Za IMT pored Mlađana i Krečka igrali Srećko Jarić i Arsenije Pešić.

Posted
7 hours ago, Micko8 said:

Bio jedan parketa nije video:fantom: Onaj Saranovic kojeg sabotiraju vec dve sezone u nizu u FMP-u bi dobro legao  CZ, samo kada bi taj klub imao bilo kakvu vizju.

sharanovic mi je sinoc izgledao kao verzija dobrica koja ne postoji u realnosti ali puno zvezdasa veruje u nju; definitivno bi imao 15ak minuta i u krcatom rosteru, posto je retko vrlo dobar defanzivac koji nije operisan od skilla u napadu

ne samo skilla, vec mu je logika vrhunska; sinoc je imao jokicevski pas iz odbojke preko cetvrtine terena

odlican je decko, najbolji dostupan domaci igrac, cudi me da furamo lazarevice i slicno pored njega

• +1 1
Posted

Zaigrace za CZ  kada napuni 23,24 godine.

Posted

:lolol:

Posted

Ja se evo pitam, da li je toliko ocigledan faul Nedovica, pa tvit ima i te kako smisla, ili ovaj sto sutira hvata Nedovicevu levu ruku iz bloka sto rezultira Nedovicevim zanosenjem u padu ka njemu? Iz ovog ugla ni jedno ni drugo nije ocigledno, jbg. Te nije ni smesno :)

Nedoviceva kretnja def nije u smeru igraca, vec ide ka uglu terena. 

• +1 1
Posted (edited)

na to pitanje bi pravi odgovor mogao da da sudija koji igrom slučaja je baš u tom trenutku gledao u pravcu sisate plavuše iz trećeg reda 

e

kada igraju fmp i cz “takmičarsku” utakmicu onda je sve smešno

tvit je bio ilustrativnog tipa

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
  • Haha 2
Posted

nesportska za flopera u šutu, rešeno.

• +1 1
Posted
2 hours ago, uini said:

...posto je retko vrlo dobar defanzivac 

:ziga:

Posted
54 minutes ago, MeanM@ said:

ili ovaj sto sutira hvata Nedovicevu levu ruku iz bloka sto rezultira Nedovicevim zanosenjem u padu ka njemu

Biće da je ovo

• +1 1