Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ton - ton finale = win - win. Bos naravno 1568 puta simpatičniji al nešto mislim da ne bi imali snage. 

Posted

LBJ nije izasao iz igre u 1. poluvremenu

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Posted

Celticsi mnogo nervozni, bez razloga.

Posted

Mogao bi LBJ malo na doping test, 46 minuta i sa onakvim intenzitetom u njegovim godinama, svakako budi sumnju.

Posted

Joj mogao bi i ti, vala. Nemoguće da neko stariji od 12 godina ovako piše nedopingovan.

Kako god da se završi ova serija i plejof, ova Lebronova cijela plejof kampanja ulazi u najbolja PO dostignuća u istoriji NBA. Nestvarno. Njegove loše tekme iz ovog PO su nečiji nedostižni san, a malo ih je bilo koliko je ludački herojskih odigrao.

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Lebron :Hail:

+1

jebote sta pocini

Posted

ali koš i banana roziru :Hail:

Posted

E nek si mi reko, kad neko ima ovakve argumente kao ti ostanem bez teksta. Odoh da radim domaći sad.

Posted

Pa je li imaš ti argumente za tvrdnju da se neko dopinguje?

Posted

drugari zabranjeno je spekulisanje o dopingovanju

Posted
20 minutes ago, teacher said:

drugari zabranjeno je spekulisanje o dopingovanju

Mislim da sam cuo da su prosle godine (2016/17) terali Kawhi Leonarda na doping test svakih par utakmica - i da nisu nista nasli. Razlog - igrao 'nadljucki'... :)))

Posted

LBJ sad treba da rokne nesto za spavanje do sledece tekme...

Posted (edited)
4 hours ago, booyaka said:

Mogao bi LBJ malo na doping test, 46 minuta i sa onakvim intenzitetom u njegovim godinama, svakako budi sumnju.

NBA je godinama imala najslabiji anit-doping program u pro-sportu, npr. tek pre dve-tri godine su počeli da testiraju na HGH, a Džordž Karl je u svojoj knjizi pomenuo da je upotreba PED raširena (ili nešto u tom fazonu), ali što reče teacher to nije popularna tema za razgovor.

Edited by Time Crisis
Posted
11 minutes ago, Time Crisis said:

NBA je godinama imala najslabiji anit-doping program u pro-sportu, npr. tek pre dve-tri godine su počeli da testiraju na HGH, a Džordž Karl je u svojoj knjizi pomenuo da je upotreba PED raširena (ili nešto u tom fazonu), ali što reče teacher to nije popularna tema za razgovor.

Da, jedno od glupljih pravila na forumu. Verovatno je u modernom sportu više onih koji se rokaju barem nečim nego ni sa čim, al nemoj na ppp slučajno da pričamo o tome :rolleyes:

Odličan doc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...