March 27Mar 27 3 minutes ago, JPM said:Slazem se ali ovde Francisko nije uradio nista opisano. Nije produzio skok, nije izbacio nogu, nista od toga.Aman zaman... napadac izbacuje nogu, a ne defanzivac da bi iznudio faul. To je opste poznato. Ali mjesto za doskok mora da postoji... Edited March 27Mar 27 by MiddleClass
March 27Mar 27 Keve mi, kad god sam gledao Fener, oni su delovali mnogo slabije nego sto pozicijia na tabeli kazuje. Igraju ISO kosarku kao i mi, njima su Taker i Boldvin kao nama Nwora i Butler.Zallgiris igra daleko povezaniju kosarku.
March 27Mar 27 To je to, ubiše ih trojkama, a Fener u solidnoj igračkoj krizi. Napad im baš ne ferca nešto...
March 27Mar 27 Ode Zalgiris na najmanje sesto mesto a ne bi me zacudilo da do kraja preskoce Hapoel ili Valensiju.
March 27Mar 27 Pao u drugoj cetvrtini odvrnuo sve cilindre, 35 poena ubacise.edit: Make it 37 Edited March 27Mar 27 by harper lee
March 27Mar 27 45 minutes ago, harper lee said:Ove godine nisam video nijednom da su mu sudili.. Obican kontakt koji je THT inicirao i promasio posle toga, nije trebalo da sude nista.Sad sam poslao klip drugu koji je profesionalni sudija - kaže u NBA se ne sudi u Evropi može da se svira jer se smatra da je napad ostvario prednost tako što je ramenom sklonio odbrambenog igrača. E sad Zvezda, pošto Partizan izgleda ne može.....