February 13Feb 13 26 minutes ago, Valk said:Ao!!! Isti koš kao Klarkov Partizanu...Goreće Instagram noćas, goreće ulice Atine pod točkovima Rašniranog,Biče Grci najjači u New Yorku u ruskoj dumi.
February 13Feb 13 Bože, kakav predivan haos u Atini po završetku meča. Hoće zlikovci iz NBA Evrope to da nam uzmu.
February 13Feb 13 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Sta je uradio?Ništa, nakon što su ga prebili kao konja, isfleksovao malo jer je dao koš za pobedu.Apparently, to daje za pravo asimpatičnom Martinižaninu da uleće i da bije.
February 13Feb 13 1 minute ago, Valk said:Ništa, nakon što su ga prebili kao konja, isfleksovao malo jer je dao koš za pobedu.Apparently, to daje za pravo asimpatičnom Martinižaninu da uleće i da bije.E jeeeeeeeste sad...iljadu
February 13Feb 13 1 minute ago, Valk said:Ništa, nakon što su ga prebili kao konja, isfleksovao malo jer je dao koš za pobedu.Apparently, to daje za pravo asimpatičnom Martinižaninu da uleće i da bije.Zato i pitam. Ovo je revansiranje za prvi mec i proslavu igraca Pao. Niko zbog toga ne sme da dobije batine, otrpis i gotovo.
February 13Feb 13 3 minutes ago, Milošica said:Valk da je muško, bila bi Lesor.Pohvalna stvar, da se razumemo Ja sam mislila, Milošice, da smo mi dobri?I za manje sam precrtavala ☠️
February 13Feb 13 Just now, Valk said:Ja sam mislila, Milošice, da smo mi dobri?I za manje sam precrtavala ☠️Čekaj da prođe ovaj datum, večeras se sve prašta