October 9, 2025Oct 9 Ništa dok to ne izanalizira zaljubljenik u naprednu statisku i stručnjak za AI promptove, Petar Kočović u zoni pres kod Tegija. 🕵️
October 9, 2025Oct 9 Kineski AI kaže Pao, Oli, Monako, Partizan i ograda da se na Real uvek mora računati.ChatGpt isto samo bez Reala
October 10, 2025Oct 10 OlimpijakosFenerbahceZvezdaBarselonaPanatinaikosEfesMonakoRealArmaniHapoelPartizanZalgirisBajernDubaiMakabiParizBaskoniaVirtusValensijaAsvelTo je moja prognoza, a na f4 je sve moguce
October 10, 2025Oct 10 Bicu slobodan pa cu prognozirati i parove plejina, kao i cetvrfinalne parove.Monako - Real dalje ide RealArmani - Hapoel dalje ide ArmaniMonako - Armani dalje ide MonakoParovi cetvrfinalaOlimpijakos - MonakoFenerbahce - RealZvezda - EfesBarselona - PanatinaikosPolufinaleOlimpijakos - BarselonaFenerbahce - ZvezdaFinaleBarselona - ZvezdaPobednik Barselona
October 10, 2025Oct 10 punter pogadja stepback tricu, sale o krene da chupa kosu, onda se seti da je i nema. partizan ostaje mit a zvezda zali sto nije kupila ljulja za finale, svega 500k eur plus pdv, shpancima je to bitno, da prodje fiskalni.
October 10, 2025Oct 10 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kako se izgovara ime vedete asvela seljaasa?Mislim da je Edin u podkastu sa Milosem (ne ova zadnja epizoda vec predzadnja) cini mi se rekao Selias.EditEvo u prve 2-3 sekunde na klipu sam izgovara ime i prezime Edited October 10, 2025Oct 10 by Borca
October 10, 2025Oct 10 Gledao sam malo Real-Asvel, lik ima dobru praćku.Sa tim imidžom i adekvatnim prezimenom koje ide uz imidž, on na našem tržištu ima izuzetan marketinški potencijal, ali nema nikog da to prepozna.