Sunday at 18:392 days 5 hours ago, Vasilij Zajcev said:Pa svakako je bolja pregovaracka pozicija. Ako zelis da se vratim iz "penzije", treba to i da mi nadoknadis.. Vs Popusio mi ovaj petogodisnji projekat, ima li kakvog posla tubrt dolazi kod tipa koji ima traume iz detinjstva jer je njegov otac u ofisu imao više slika za željkom nego sa njim, svojim sinomkakva crna pregovaračka pozicija, kao psd kad je došao iz dalasa u bolonju, napisao na papiru cifru. nakoksani konsultovao računovođu jel mogu da idu sa aspirinom na 40€, ovaj klimnuo glavom i janakopulos pružio ruku
Sunday at 21:341 day Ja vragolan i moj deda.Bice vruce leto u Atini. Edited Sunday at 21:341 day by John Dies at the End
Sunday at 23:001 day 3 hours ago, MiddleClass said:Ispunice se zelja komsijama da uzmu Zelimir, Lesor i Bogi skupa desetu Oni skupa već imaju 10 ...
Sunday at 23:001 day Meni na trenutak lepo žao Željka Obradovića što sad mora da sarađuje i viđa ovu spodobu non-stop....a onda se setim za koje pare će malo da se pritrpi, pa ko sam ja da mi bude žao.Kudos!Nego šta će biti sad sa Nanom? Edited Sunday at 23:001 day by Valk
Yesterday at 09:551 day meni je za sada najjaci kuku, relja iz shpanijene pratim fucu izmedju sveckog i evropskog pa ih ne znam
Yesterday at 10:531 day 56 minutes ago, uini said:meni je za sada najjaci kuku, relja iz shpanijene pratim fucu izmedju sveckog i evropskog pa ih ne znamJoš je debelo precenjen igrač, ko terijer uz aut liniju.