June 21Jun 21 5 hours ago, Vasilij Zajcev said:Pa svakako je bolja pregovaracka pozicija. Ako zelis da se vratim iz "penzije", treba to i da mi nadoknadis.. Vs Popusio mi ovaj petogodisnji projekat, ima li kakvog posla tubrt dolazi kod tipa koji ima traume iz detinjstva jer je njegov otac u ofisu imao više slika za željkom nego sa njim, svojim sinomkakva crna pregovaračka pozicija, kao psd kad je došao iz dalasa u bolonju, napisao na papiru cifru. nakoksani konsultovao računovođu jel mogu da idu sa aspirinom na 40€, ovaj klimnuo glavom i janakopulos pružio ruku
June 21Jun 21 Ja vragolan i moj deda.Bice vruce leto u Atini. Edited June 21Jun 21 by John Dies at the End
June 21Jun 21 3 hours ago, MiddleClass said:Ispunice se zelja komsijama da uzmu Zelimir, Lesor i Bogi skupa desetu Oni skupa već imaju 10 ...
June 21Jun 21 Meni na trenutak lepo žao Željka Obradovića što sad mora da sarađuje i viđa ovu spodobu non-stop....a onda se setim za koje pare će malo da se pritrpi, pa ko sam ja da mi bude žao.Kudos!Nego šta će biti sad sa Nanom? Edited June 21Jun 21 by Valk
June 22Jun 22 meni je za sada najjaci kuku, relja iz shpanijene pratim fucu izmedju sveckog i evropskog pa ih ne znam
June 22Jun 22 56 minutes ago, uini said:meni je za sada najjaci kuku, relja iz shpanijene pratim fucu izmedju sveckog i evropskog pa ih ne znamJoš je debelo precenjen igrač, ko terijer uz aut liniju.