June 13Jun 13 Eurocup iduće sezone biće zanimljivo takmičenje sa 32 kluba, nekoliko njih sq ozbiljnim budzetima
Monday at 15:285 days "Veoma sam srećan što dolazim u Hapoel Jerusalim. Već dugi niz godina treniram na nivou Evrolige, a Hapoel sam izabrao zato što su me duboko impresionirali vizija kluba, visoki standardi i velike ambicije. Iskreno verujem u sjajnu budućnost koja nas zajedno očekuje u godinama koje dolaze"Sretno Sale, i cuvaj glavu
Monday at 17:165 days 1 hour ago, assignment said:"Veoma sam srećan što dolazim u Hapoel Jerusalim. Već dugi niz godina treniram na nivou Evrolige, a Hapoel sam izabrao zato što su me duboko impresionirali vizija kluba, visoki standardi i velike ambicije. Iskreno verujem u sjajnu budućnost koja nas zajedno očekuje u godinama koje dolaze"Sretno Sale, i cuvaj glavu Zašto ovo objavljuješ na temi EL? Edited Monday at 17:175 days by sigurnost
Monday at 18:065 days 45 minutes ago, sigurnost said:Zašto ovo objavljuješ na temi EL?Zato što ide u EL klub, a ovo je EL topik???Ili je zato što je bio u Zvezdi vest da je potpisao za Hapoel dozvoljena samo na temi kkcz? Ne kapiram 🤔🤔🤔 Edited Monday at 18:075 days by assignment
Monday at 18:085 days 1 minute ago, assignment said:Zato što ide u EL klub, a ovo je EL topik???Ili je zato što je bio u Zvezdi vest da je potpisao za Hapoel dozvoljena samo na temi kkcz? Ne kapiram 🤔🤔🤔Od kada je Hapoel Jerusalim EL klub?
Monday at 18:105 days Just now, sigurnost said:Od kada je Hapoel Jerusalim EL klub?Fuck 😂😂😂Ladno sam mislio da je otišao u Hapoel Tel Aviv...
Monday at 18:165 days 2 minutes ago, assignment said:Fuck 😂😂😂Ladno sam mislio da je otišao u Hapoel Tel Aviv...onaj lik vlasnik: nismo zadovoljni itudisom, uzećemo el grande sašu obradovića, on je dovo monako do f4 a itudis nije hapoelbtw, i ja kada sam pročitao click bait, "saško potpisao za hapoel", bio sam u tvom fazonu ali sam uradio my own research, što bi rekli trumpovi svedoci