Friday at 11:172 days 33 minutes ago, Nikodije said:Nešto ne verujem da će Alimpije dugo opstati na klupi evroligaškog Bešiktaša, verovatno će i oni odmah da pomisle da im je mesto na f4 i da im treba neko jako imeSlusao sam ga skoro u onom novom internacionalnom podkastu Euro insiders. Pricao je nasiroko o Besiktasu, organizaciji, odnosima, kako su prve sezone bili u zoni ispadanja, pa su u naradnim u gotovo svim takmicenjima igrali bar polufinale, ali menadzment, igraci i ogromna baza navijaca su nakon svega uvek davali maksimalnu podrsku i zahalnost. I iako je imao u medjuvremenu ponude da preuzme neke EL timove, odlucio se svaki put da ostane, jer cela prica koju ima mu je garant dugotrajnosti i vere u projekat.
Friday at 11:202 days 11 minutes ago, kurjak said:https://www.euroleaguebasketball.net/en/news/eca-board-approves-2026-27-season-participants-calendar-and-key-strategic-decisions/Steta jedino kad budu 24 ekipe sto ce se ici na divizije, ali to je neminovnost...
Friday at 11:262 days 46 minutes ago, Nikodije said:Nešto ne verujem da će Alimpije dugo opstati na klupi evroligaškog Bešiktaša, verovatno će i oni odmah da pomisle da im je mesto na f4 i da im treba neko jako imeOn je božanstvo u Bešiktašu. Ima kredita koliko nećeš.Sad očekujem da odreše kesu i raspomame se pred EL u shopping spree, ako je išta ostalo da se pokupi. Evo Kenan može kod Alimpija, daj da mu završimo to preko veze
Friday at 11:302 days Ti i Boce ste se opasno ostrvili na Čimište. Polako, da vidimo sad šta će i kako će kad je fasovao Mišu nad glavom + Ibona, a ostao bez Kodija da ga pokriva.
Friday at 11:312 days 1 minute ago, Nikodije said:Evo neka uzmu i Čibe Monekea, ja stavljam mašnicu na paketKo će da skače i trči kontre, ne može DeDa sve sam.
Friday at 11:342 days 22 hours ago, kralj said:Trenitno mi više bode oči ovo upisivanje afirmisanih brucoša - Rista Podvožnjaka od 22 godine na faks.
Friday at 11:382 days 6 minutes ago, kurjak said:Ko će da skače i trči kontre, ne može DeDa sve sam.Da bi skočio i trčao kontru moraš prvo nešto da odbraniš
Friday at 11:522 days 12 minutes ago, Nikodije said:Da bi skočio i trčao kontru moraš prvo nešto da odbranišneko da brani, chima da skache. ima 5 igraca na parketu, nije chimbe sam
Friday at 12:412 days Evroliga objavila da ce se pocev od naredne sezone igrati SuperCup takmicenje pre pocetka sezone u Septembru. Takodje, F4 naredne sezone ce biti odrzan u Abu Dabiju u periodu 28-30 Maj.
Yesterday at 09:521 day Mike James navodno planira da tuzi Barselonu posto se klub predomislio oko saradnje iako je neka vrsta predugovora navodno i potpisana.