Thursday at 12:303 days 35 ljeta, dok dodje oktobar imace 36krenulo je sa kukanjem sto canaanu dajemo ugovor a sada bi svako drugi nekog jos matorana
Thursday at 12:433 days Od Kenana smo se srecom oprostili. Rosteri ce biti sve stariji, to je neminovno u ovakvoj EL. Jedino ako nba to ne razmrda
Thursday at 12:503 days Mislim da je pik koledž revolucije prošao i da će sve opreznije kupiti igrače iz Evrope. Od naših, ogromna većina nije opravdala očekivanja i o tome se naveliko drvi. Delovalo je da će evropska košarka morati da pronađe mehanizam da spreči ovo ludilo, ali sad mi deluje da će tržište ipak solo da reši stvar. Trenitno mi više bode oči ovo upisivanje afirmisanih brucoša - Rista Podvožnjaka od 22 godine na faks.
Thursday at 13:013 days Sad vidim na IG.Pominjao se neki novi ugovor sa dosta manjim iznosom i minutažom.Žao mi malo, Kenan je drag lik. Sjebala ga baš ova poslednja povreda. Nadam se da će naći neki ok angažman.
Thursday at 13:063 days 21 minutes ago, MiddleClass said:Od Kenana smo se srecom oprostili.meni je on idealan za lika koji upada sa 10og slota, ako su neki drugi ranjeni, jer, iskusan bajone, donece ti nesto kvalitetnomekisik bi bio starter, ili bi satoranski igrao 20ak minuta, to je treci par cipela. Edited Thursday at 13:073 days by uini
Thursday at 13:073 days 5 minutes ago, Valk said:Sad vidim na IG.Pominjao se neki novi ugovor sa dosta manjim iznosom i minutažom.Žao mi malo, Kenan je drag lik. Sjebala ga baš ova poslednja povreda. Nadam se da će naći neki ok angažman.verovatno ne moze ako smo ga izotkivali, kontam da nije prosao lekarske. ma okej, covek je zaradio novce u karijeri, bice on ok
Thursday at 13:133 days 5 minutes ago, uini said:meni je on idealan za lika koji upada sa 10og slota, ako su neki drugi ranjeni, jer, iskusan bajone, donece ti nesto kvalitetnomekisik bi bio starter, ili bi satoranski igrao 20ak minuta, to je treci par cipela.Pricalo se da kod Navara svi igraju po 20 minutaPod hitno zamjene za Bolomboja i Rivera i kompletni smo ako su zavrseni Pajola i SatoranskiIli nam fali jos neko? Zamjena za Kalinu na krilu?
Thursday at 13:183 days 1 minute ago, MiddleClass said:Pricalo se da kod Navara svi igraju po 20 minutavećina contendera u euroleague fura 22-25 mins za većinu rosteramanje od 20 igrača igra više od 25mins, manje od 100 igra više od 20mins.
Thursday at 13:203 days 6 minutes ago, MiddleClass said:Zamjena za Kalinu na krilu?kakav ti je ovo jeres? može neko da bude starter umesto njega ali kalinari treba da igra, neće valjda obradov fear and loathing coaching da bude finalna sekvenca kaline u zvezdi. Edited Thursday at 13:213 days by uini