Sunday at 12:572 days On 4. 2. 2026. at 12:24, Vasilij Zajcev said:Pa sad, nekome je prošlost, a nekome (priželjkivana) budućnost. Jednom velikom delu naših navijača sigurno, a i on sam je ostavio tu mogućnost povratka. Opet, moguća je i budućnost Panatinaikosu ...tako da možda nije ni kukavički (gospodski svakako nije), nego pametan i taktički potez. Ne moraš da ekspert u sportskom menadžmentu da znaš da nije ista cena koju ćeš da dobiješ kao bivši trener kluba sa začelja lige nego kao trener "koji je prošle godine dao ostavku zbog zavere igrača".Dule Vujošević je preneo reči Voje Stanića, koji je savršeno opisao Žoca - čovek bi trebao da ima dva života, jedan u kome pravi i plaća greške, i drugi koji živi bez greške. E, Željko Obradović kao da živi taj drugi život. Tako da ja nikad ne bih zanemarivao taj njegov osećaj za feeling. Tj. tajming. Tj. narativ. Bogougodni narativ.Nije loše ovo ostarilo
Sunday at 13:122 days 13 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Nije loše ovo ostarilo zaista misliš da u cenu koju je dobio od janakopulosa ima veze dal je došao iz 15. tima poslednje sezone il su ga igrači izbušili pa je tako postao sl agenteživ nisam da dočekam dolazak pao u bg
Sunday at 13:352 days Pa svakako je bolja pregovaracka pozicija. Ako zelis da se vratim iz "penzije", treba to i da mi nadoknadis.. Vs Popusio mi ovaj petogodisnji projekat, ima li kakvog posla tu
Sunday at 13:592 days 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:eživ nisam da dočekam dolazak pao u bg+1Jedva cekam da ga Penjaroa istambura
Sunday at 14:582 days Još samo nisu javili da li je Željko srao danas i da li je govno bobičasto, proliv ili duguljasto...
Sunday at 18:202 days Navodno Janakopulos planira da naredne sezone budzet kluba bude 10 miliona evra veci od ovogodisnjeg.
Sunday at 18:382 days 5 hours ago, amorphis said:Najveci uzima desetu titulu koja mu je bila uskracena u PartizanuNajveci je otisao danas u penziju. Never forget Indianapolis&Paris.