Jozef K. Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Sudije guraju Arsena u Evropi... Da uzme titulu za oproštaj...Možda Arsenal. Gde furundžije dve godine bez CL.
ArleKino Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Just now, Ruxin said: Kinezi već upalili gugl translate da napišu saopštenje Oduzeće im dva boda. Sramotan dajv Welbecka. Neću tih govana u moju butigu.
Grandilof Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Koja sramota, zato ovaj na Salzburg - Dortmund sudi odlicno taman pusta da se igra koliko treba, moram videti ko je. Dortmund ocajan.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Zico Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Na Plzen-Sporting takodje jos jedan fenomenalan penaltik, sviran pri neresenom rezultatu u jebenoj nadoknadi, zivio moderan sudijski kriterij!
ArleKino Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 5 minutes ago, borris_ said: Ko ono rece da je Arsenal najpostenija ekipa? Ovaj je ćapćao na Fergusonovoj sisi. Tu ni Sokrat ne bi pomogao.
Прслин Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Ја не знам шта Пепу Гвардиоли треба да се овако бламира овим хонорарним послићима. Ем није нека кинта да будеш помоћни судија, ем су сви јасно видели да је са 2м удаљености могао да провали да се Велбек сам бацио. Капирам да тролује Муриња, не знам зашто би друго главном судији сигнализирао да је ово пенал. Јебали га мајнд гејмови, упропастио је утакмицу.
Pokojni Ruxin Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Znate kakvi su moji utisci? Osramoćen je fudbalski klub Milan. Osramoćen sam ja kao trener, osramoćeni su svi moji momci. Sve drugo ne bih želeo da komentarišem. Da pričam o fudbalu, igri, utakmici, ispašću smešan. To je to, svi smo svedoci svega šta se dešava, samo napred. Gatuzo iz tunela
borris_ Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Francuzi kazu bio pénal Welbeck s'infiltre dans la surface milanaise, sur la droite, Rodriguez le touche légèrement et fait faute.
borris_ Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 L'équipe je stari profesorov ulizica. Drugi francuzi su ipak posteniji i pisu o nepostojecem penalu.
Прслин Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Најбољи аргумент да је био пенал у Гардијану: кажу Велбек је толики слепац и фудбалска незналица да би случајно дао гол да је намерно покушао да падне.
čekmeže Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Koliko gluposti ispaljuje komentator rts-a u jedinici vremena...
Recommended Posts