Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Aco, znam da čitaš, pomažem ti da se spremiš za sredu!

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Eto sta znaci jedno old skul polufinale, bice revans jos bolji.

Posted

Sad kad ispinuje nešto o Hanibalu koji je krenuo na Rim sa severozapada engleske...

Ili ne: Roma je otišla u Britaniju da sagradi Hadrijanov zid u vidu dobrog rezultata u gostima, a da li će zid od dva gola u gostima biti dovoljan da zadrži severnjačke horde, pokazaće se večeras. Dobrodošli na Stadio Olimpiko Ćao Bela...

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Klop :rolf: daj zajebavate me

Шта је теби толико смешно?

1 hour ago, borris_ said:

3-2 na kraju.

Ocistice Zidan ovo u finalu, bilo ko da mu dodje.

Сигурно.

1 hour ago, bradilko said:

i za barsu niko nije verovao pa evo ga kratki gauco na argentinske pasnjake..

Издржи земо. Ако им пошаљеш мождане сигнале можда и буде нешто.  Рома губи на Олимпику. Боље нек помогну Наполију за викенд.

Posted (edited)

Da, nazalost revans na RTS... Na to sam zaboravio

Pomenuce 84-tu, bice debilno, ali sve je to RTS

Edited by W.F.C.
Posted
37 minutes ago, radisa said:

Prilikom njegovog sttarta na loptu i Igrača rome se skršio... Nije niko od Rominih igrača kriv...

Faulirao Kolarova i povredio se sam tom prilikom.

Posted

Ovo finale ce biti Klopovo biti ili ne biti. Trece veliko finale u 5 godina, mora da dobije sada. Nadam se da ce uspeti.

Posted
18 minutes ago, W.F.C. said:

Ovo finale ce biti Klopovo biti ili ne biti. Trece veliko finale u 5 godina, mora da dobije sada. Nadam se da ce uspeti.

Zidana dobija 100 posto. Sa Bajernom...to bi bila čista psihologija, ali zvezde će biti na njegovoj strani. E sad, u jednoj utakmici sve je moguće. 

Posted

...dajte ljudi, prvo sačekajte revanš :D

Posted

Ma kakav revanš. Ja sam vam napisao odmah posle Cityja - samo Bayerna se plašite. 

Posted
20 minutes ago, copkillah said:

...dajte ljudi, prvo sačekajte revanš :D

+1

Posted

Navijam sutra da ispadne Real, a onda mi je milo da bilo ko od ova dva tima pobedi šugavog Bajerna. U idealnom scenariju bi to bila Roma. Kako bi to bila lepa fudbalska priča. 

Posted

I jos da Kolarov da odlucujuci gol ko Pedja 98-e protiv Juventusa al toga se ti ne secas 😁

Posted

Kakav crni revanš, ne verujem da Roma može više od nerešenog. Mi smo za ovu tekmu pravili roštilj a za revanš će biti kiflice, to je taj neki odnos.

Posted
8 hours ago, MancMellow said:

Zidana dobija 100 posto. 

Dobra. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...