Have_Fun Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Pa nije rekao za pune napade, vec za kontranapade i sekundarne kontranapade
holden kolfild Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) a u bfc-u pre 20 godina gajio 1 klasican krljatorski stil - topic, topalovic, kusmuk, kuzmanovic i cini mi se baksuzni smiljanic - neka slicna, poludivlja igra u napadu i kidanje u odbrani. ne mogu sada tacno da se setim, al' je u to vreme kruzila neka prica o cuvenom startu trenerske karijere mu, zajedno na klupi s darkom rusom - da li je bila neka bivsa ju druga liga, nek slovenacki tim cini mi se - vezali su pocetnih 17-18 poraza valjda u svakom slucaju - nikad dosadno s mutom. dozvoli, sa 1 darkom rusooom. ne slusa mi se muta, sto pecarski nije video igre? + semjuels i gos ce biti mamojebni u napadu. Edited October 28, 2017 by holden kolfild
Nikodije Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 meni je najzanimljivija vanjina probudjenost, potpuno drugi govor tela u odnosu na ranije, samopouzdanje, sigurnost. a napravice mutavi igraca cak i od andrica. a strance je pogodio, svaka mu cast. mada za gossa nije bilo tesko, to mu je zvezda skautirala -_-
levi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Pa "pogodio" je jedino tog Milera, mada je i on drugi izbor, kad se onaj povredio Gos i Samardo su evroligaške kupovine, velika imena
Nikodije Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 kako evroligaska kupovina kada je decko tek izasao sa koledza? druga je stvar sto se brzo adaptirao, ali to ne mozes znati unapred. samardo pak nije neko otkrice, ali i to je bio rizik s obzirom da je upitno u kakvom je stanju.
levi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) Tek izašao, ali kao jedan od najboljih igrača, nije bilo ko Čudi me da im Dodik nije prosledio i ovog iz Igokee. Znači da sad sve karte bacaju na Zagorca Edited October 28, 2017 by levi
Кристофер Лумумбо Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Tek izašao, ali kao jedan od najboljih igrača, nije bilo ko Čudi me da im Dodik nije prosledio i ovog iz Igokee. Znači da sad sve karte bacaju na Zagorca ne moze ruki da bude evroligaska kupovina, nikako. sto se ovog iz igokee tice, e to je evroligaska kupovina, ali njegova plata je dva nivoa iznad ono ga sto partizan moze da ponudi, dakle blizu zvezdinog nivoa. takodje, dodik se nije pitao gde ce on da ide posto je bio na otvorenom ugovoru.
theanswer Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Niti evroligaska kupovina moze biti igrac koga propuste sve evroligaske ekipe. Da je EL kupovina igrao bi covek u EL.
Timmy Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Po carsiji se pominje Zagorac, navodno smo zainteresovani, a kod njega jak navijacki motiv. Meni to nebuloza i ne mogu da poverujem nikako u sanse za to.
levi Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) Zašto? Ako ga Memfis plaća, može da igra gde hoće, i za džabe ako treba. Ako je toliki grobar, ispuniće sebi želju, A ako hoće da se skloni od gužve, naći će mu neki osrednji klub u Španiji, da se razvija na miru. Edited October 29, 2017 by levi
theanswer Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Šta EL vs EC? U EL ima više para samim tim se rosteri brže popunjavaju, samim tim ima malo timova koji mogu da ga dovedu. Druga stvar, kad je Zagorac igrao u nivou EL takmičenja? Nikad. Mislim nije viđeno da on može lako da nađe EL angažman koji bi odgovarao njemu. Ovde može da bude prva zvezda nečega što bi bio solidan EK tim. Mislim ako je već navijački motiv presudan a ne nešto drugo, što je puko nagađanje.
copkillah Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Po carsiji se pominje Zagorac, navodno smo zainteresovani, a kod njega jak navijacki motiv. Meni to nebuloza i ne mogu da poverujem nikako u sanse za to. Nema šanse, nije ni bilo kontakta, verovatno ostaje u Americi. I koliko god on teoretski želeo da dođe, to ne bi bilo racionalno u ovom momentu.
Joe D Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 sta ce da radi u americi, da dize tegove godinu dana?
Recommended Posts