Milogled Bluff Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 ^^^ & ^^^^Ne zezajte, Partizan ima dve i po (polu)ozbiljne tekme u ABA i EC i ide na ekipu koja igra cetiri egal utakmice u EL i nema sve pobede u ABA samo zbog gustog rasporeda. bojim se da neki ovde nisu svesni koja je razlika u klasi izmedju nas i cigana i da ce tek utakmica s njima biti 1 kvalitetan reality check. Ne mogu da trce s nama. A sto bi uopste morali da trce? Uvesce nas u svoj ritam i ubiti odbranom, koja nije vrhunska za el nivo ali je u odnosu na igokeu, bilbao i cibonu enbea.
Sokrat Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 bojim se da neki ovde nisu svesni koja je razlika u klasi izmedju nas i cigana i da ce tek utakmica s njima biti 1 kvalitetan reality check. Ne mogu da trce s nama. A sto bi uopste morali da trce? Uvesce nas u svoj ritam i ubiti odbranom, koja nije vrhunska za el nivo ali je u odnosu na igokeu, bilbao i cibonu enbea.U NBA se I ne igra odbrana (do plejofa)
bradilko Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 dobicemo ih jer nismo vise njihov nivo.. eto i to se desava.. svako ima svoje ambicije..
Shaq Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 bojim se da neki ovde nisu svesni koja je razlika u klasi izmedju nas i cigana i da ce tek utakmica s njima biti 1 kvalitetan reality check. Ne mogu da trce s nama. A sto bi uopste morali da trce? Uvesce nas u svoj ritam i ubiti odbranom, koja nije vrhunska za el nivo ali je u odnosu na igokeu, bilbao i cibonu enbea. i bez ss partizan bi lagano bio u prva 4, sa njim svakako da postaje legitiman konkurent trojci u vrhu.. pogotovo sto niko u abi ne igra odbranu, osim zvezde koja kao nesto pokusava, al ni priblizno odbranama iz ranijih sezona..
theanswer Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Oducice nas komsiluk od basketa ako sacuvaju 1 svezinu. oće kurac
Кристофер Лумумбо Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Muta na kzs rekao da zeli da zavrsavaju napade u 5 sekundi. 5 seconds or less, dantoni govna da jede. Kao sto sam rekao, muta je 10 godina ispred svih.
Geo Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Realno zvezda je kvalitetniji i mnogo iskusniji tim (mislim na nosioce igre) , sastavljen da bori sa najboljima i to im poprilicno dobro ide, cak i sa trenorom u kratkim pantalonama. To sto nekad kiksnu u jadranskoj je vise posledica zamora i verovatno male kurcobolje ... Mi smo trenutno neka druga prica u razvoju, ali to ne znaci da nismo u stanju da ih dobijemo na neko ludilo (gubio je i Fener recimo prosle godine od raznoraznih rastrcanih turskih autsajdera) Dobijali smo i mi prosle godine Zvezdu ali dzaba ti sve to kada si znao da je to samo trenutni sjaj bez ikakve nade da se pretvori u buducnosti u neku vecu svetlost (iskreno nikakav hajp nisam osecao). Ovo sezona je mnogo lepsa i neka nastave u ovom ritmu da rastu , makar izgubili i sve derbije do kraja (a nece) ... Edited October 27, 2017 by Geo
Кристофер Лумумбо Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 On nam ga je poklonio za ovu sezonu. A za drugu recenicu si u pravu. Kako je krenuo da ih finansira pretecice vladu Srbije, znaci goss je igrac fenera na posudbi u partizanu?
Geo Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) Ne nego igrac Partizana, kojeg bi Fener trebao da kupi sledece godine(to je valjda neki dogovor Raskovica i Zeljka)... Usluga je predpostavljam i sto ga Fener nije kupio vec ove godine i poslao na pozajmicu . Vreme ce pokazati da li su te price istinite... Meni je licno ispricao jedan golega sa posla (nije navijac i slabo prati ali se druzi sa Stragijem , Antonicem, Dragutinovicem i tom nekom ekipom ... ) Edited October 28, 2017 by Geo
Kreator Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Muta na kzs rekao da zeli da zavrsavaju napade u 5 sekundi. 5 seconds or less, dantoni govna da jede. Kao sto sam rekao, muta je 10 godina ispred svih.
Nebojsa Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Muta na kzs rekao da zeli da zavrsavaju napade u 5 sekundi. 5 seconds or less, dantoni govna da jede. Kao sto sam rekao, muta je 10 godina ispred svih. a u bfc-u pre 20 godina gajio 1 klasican krljatorski stil - topic, topalovic, kusmuk, kuzmanovic i cini mi se baksuzni smiljanic - neka slicna, poludivlja igra u napadu i kidanje u odbrani. ne mogu sada tacno da se setim, al' je u to vreme kruzila neka prica o cuvenom startu trenerske karijere mu, zajedno na klupi s darkom rusom - da li je bila neka bivsa ju druga liga, nek slovenacki tim cini mi se - vezali su pocetnih 17-18 poraza valjda u svakom slucaju - nikad dosadno s mutom.
Recommended Posts