copkillah Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Namece se i pitanje, kako mi mozemo dati bolju ponudu od Makbi Haife ... Link to comment
Milogled Bluff Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Bio je zver pre par godina u Armaniju(kada su bili nadomak final foura),sta se posle izdesavala sa njim nisam bas najbolje ispratio ... Jak kao tenk , fali tu visine i skocnosti ali za ovaj sastav je naravno mega pojacanje Jel to bese ona sezona kada su izgubili onu legendarnu seriju protiv Makabija? Link to comment
Geo Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) Da,nesrecno izgubili prvu utakmicu i prednost domaceg terenea a posle je Makabi i osvojio titulu ( mi ih tukli u Areni u top 16 ) .... Edited October 10, 2017 by Geo Link to comment
Milogled Bluff Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 (edited) Da, imali su dobijenu utakmicu i otisli u produzetak i pukli. Zajeban je bio Makabi te godine, mislim jaci nego onda kad smo ih mi izbacili Cekaj, zar nije Makabi te godine izgubio u finalu od Paoa? Edited October 10, 2017 by Milogled Bluff Link to comment
Geo Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) Ma ne, dobili prejaki CSK-a u polufinalu (odnosno ovi se samoubili ), opet ludackom nekom serijom u zadnjoj cevrtini i kosem Rajsa u zadnjim sekundama posle osvojene lopte ... Posle rutinski puni samopuzdanja dobili Reral u finalu edit: U stvari, rutinski je bio samo produzetak sa Realom ... Edited October 10, 2017 by Geo Link to comment
goofs Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To je onaj final4 sto se igrao u pecjini kada je mudra EL mudrom odlukom zabranila osvetljenje na tribinama. Link to comment
Ratamahatta Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Te sezone je Nelson skliznuo protiv Makabija u Pioniru, dobili smo ih naredne sezone u Areni, kad je Tejic dao trojku i otvorio vrata pakla. :D Link to comment
Kreator Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) Muta najavio da ce pustiti uglavnom mlade igrace da igraju protiv albe u gostima, u prvom kolu evrokupa. Kaze da je utakmica koja sledi posle nje prioritet - zadar u aba ligi. Edited October 10, 2017 by BlackGeorge Link to comment
Miralem Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 naravno- iz evrokupa sigurno ispadamo, iz aba lige uz malo srece ne. Link to comment
Ricma Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ne znam na kog Obrada mislis ali ovaj nas poznatiji kao delija Kakanj je napravio tri licne za par minuta u prvoj cetvrtini i skoro sve je bilo faul-kos , a pet ukupno za devet minuta na parketu uz jedan skok i kos ... Neka te svoje solidne role slobodno izvodi tamo gde je izvodio i prosle godine sto se mene tice ... Ja sam samo naglasio da mozda u odredjenom delu sezone uzme vecu minutazu od Salica.Nista to nije vise od rezervnog centra.A ni ti ni ja nismo znali da izlazi iz povrede i da nije u punom kapacitetu kao sto je recimo sada Salic.Ovo je ipak za njega veliki skok, bio je i za Vrapca kada je dosao pre dve godine isto iz bosanske lige. On je kalibar za ABA ligu, mi smo po budzetu ove sezone u top4(eventualno peti) i imao bi u slabijim ekipama vecu minutazu. Samarda je najavio Ima Jedan Tim na fb, on ne gresi cesto i bio mi je u ove dve godine jedan od pouzdanijih izvora. Link to comment
Ricma Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na fb je on, moze da se vidi da pise u muskom rodu. Dok na twitteru je ona i nju ne citam zato sto je masila par puta, ne poklapaju im se bas izvori. Imao sam slicnu raspravu sa jos par likova i na kraju smo dosli do gorenavedenog zakljucka. Iz privatnih razloga nisam bio u mogućnosti da vodim stranicu u prethodnom periodu. Vraćamo se aktivnostima! Link to comment
Recommended Posts