Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Namece se i pitanje, kako mi mozemo dati bolju ponudu od Makbi Haife ...

5BCTdph.jpg

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bio je zver pre par godina u Armaniju(kada su bili nadomak final foura),sta se posle izdesavala sa njim nisam bas najbolje ispratio ... Jak kao tenk , fali tu visine i skocnosti ali za ovaj sastav je naravno mega pojacanje

Jel to bese ona sezona kada su izgubili onu legendarnu seriju protiv Makabija?

Posted (edited)

Da,nesrecno izgubili prvu utakmicu i prednost domaceg terenea a posle je Makabi i osvojio titulu ( mi ih tukli u Areni u top 16 :fantom:  ) ....

Edited by Geo
Posted (edited)

Da, imali su dobijenu utakmicu i otisli u produzetak i pukli. Zajeban je bio Makabi te godine, mislim jaci nego onda kad smo ih mi izbacili

Cekaj, zar nije Makabi te godine izgubio u finalu od Paoa?

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

Ma ne, dobili prejaki CSK-a u polufinalu (odnosno ovi se samoubili ), opet ludackom nekom serijom u zadnjoj cevrtini i kosem Rajsa u zadnjim sekundama posle osvojene lopte  ... Posle rutinski puni samopuzdanja dobili Reral u finalu

edit: U stvari, rutinski je bio samo produzetak sa Realom ...  :happy:

Edited by Geo
Posted

To je onaj final4 sto se igrao u pecjini kada je mudra EL mudrom odlukom zabranila osvetljenje na tribinama.

Posted

Te sezone je Nelson skliznuo protiv Makabija u Pioniru, dobili smo ih naredne sezone u Areni, kad je Tejic dao trojku i otvorio vrata pakla. :D 

Posted (edited)

Muta najavio da ce pustiti uglavnom mlade igrace da igraju protiv albe u gostima, u prvom kolu evrokupa.

Kaze da je utakmica koja sledi posle nje prioritet - zadar u aba ligi.

Edited by BlackGeorge
Posted

naravno- iz evrokupa sigurno ispadamo, iz aba lige uz malo srece ne.

Posted

Ne znam na kog Obrada mislis ali ovaj nas poznatiji kao delija Kakanj je napravio tri licne za par minuta u prvoj cetvrtini i skoro sve je bilo faul-kos , a pet ukupno za devet minuta na parketu uz jedan skok i kos ...  Neka te svoje solidne role slobodno izvodi tamo gde je izvodio i prosle godine sto se mene tice ...

Ja sam samo naglasio da mozda u odredjenom delu sezone uzme vecu minutazu od Salica.Nista to nije vise od rezervnog centra.A ni ti ni ja nismo znali da izlazi iz povrede i da nije u punom kapacitetu kao sto je recimo sada Salic.Ovo je ipak za njega veliki skok, bio je i za Vrapca kada je dosao pre dve godine isto iz bosanske lige.

On je kalibar za ABA ligu, mi smo po budzetu ove sezone u top4(eventualno peti) i imao bi u slabijim ekipama vecu minutazu.

Samarda je najavio Ima Jedan Tim na fb, on ne gresi cesto i bio mi je u ove dve godine jedan od pouzdanijih izvora.

Posted

Na fb je on, moze da se vidi da pise u muskom rodu.

Dok na twitteru je ona i nju ne citam zato sto je masila par puta, ne poklapaju im se bas izvori.

Imao sam slicnu raspravu sa jos par likova i na kraju smo dosli do gorenavedenog zakljucka.

Iz privatnih razloga nisam bio u mogućnosti da vodim stranicu u prethodnom periodu. Vraćamo se aktivnostima!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...