Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Mjau, nisam siguran da ce tadic moci da igra u prvom timu, cak ni u juniorskoj ligi nije bio dominantan. Sa druge strane, iz kadetske ekipe dolazi steva karapandza koji ce da plodi.
MayDay Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Mjau, nisam siguran da ce tadic moci da igra u prvom timu, cak ni u juniorskoj ligi nije bio dominantan. Sa druge strane, iz kadetske ekipe dolazi steva karapandza koji ce da plodi.Mi imamo igrača koji se zove Steva Karapandža? Hoću odmah ugovor na 12 godina. Nisam ti ja sad to duboko promislila za TT, nego je slabotelesan a ide na prodore i to uspešno. Ja ipak najviše volim taj tip killer instinct košarke, plus lepe driblinge, a ne kada mi neki parfemko trpa trojke jer samo to radi po ceo dan. Plus se zove Tadija Tadić, to je ime za uspešnu osobu, kao Bogdan Bogdanović i Beki Bekić.
Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Tacno, u pravu je andjus, ima nesto u nauci o imenima. Stevan Karapandzic, startni plej kadetske reprezentacije, a rezerva tadiji u juniorima.
MayDay Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Ja i dan danas ne mogu da verujem da su Poletanovići upisali dete na fudbal. Hoće nam Ćoki uzeti tog Karapandžića? :-/
ZokiAsov Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Mi imamo igrača koji se zove Steva Karapandža? Hoću odmah ugovor na 12 godina. Nisam ti ja sad to duboko promislila za TT, nego je slabotelesan a ide na prodore i to uspešno. Ja ipak najviše volim taj tip killer instinct košarke, plus lepe driblinge, a ne kada mi neki parfemko trpa trojke jer samo to radi po ceo dan. Plus se zove Tadija Tadić, to je ime za uspešnu osobu, kao Bogdan Bogdanović i Beki Bekić. +1
Geo Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Prica se da dovodimo jos jednog beka i jednog visokog (ako ne potpisu Šalića )
Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Ja i dan danas ne mogu da verujem da su Poletanovići upisali dete na fudbal. Hoće nam Ćoki uzeti tog Karapandžića? :-/ Nikad, steva je veran, a vec je odlucoo jednu utakmicu protiv njih.
Joe D Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 dobar je stevo, legitimni naslednik aleksandra cvetkovica
Nebojsa Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 nadam da si za ovog malog isto onoliko u pravu koliko za macvana da nije prva cetvorka reprezentacije.
Joe D Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 ne znam sta sam tacno napisao za macvana, pa ne mogu da procenim koliko sam se zajebao u proceni. evidentno, u idealnim uslovima, ta recenica nije netacna. a za malog samo kazem na koga igracki lici u istom uzrastu. moze da bude i bolji i gori, ali ti nedostaci su tu, dalje mu je pitanje koliko ce mu genetika dozvoliti da ih savlada.
ZokiAsov Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Kolko sad rocestija mozemo da dovedemo za te pare?
Nebojsa Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Nas i Vesica 20 miliona... sacekajmo par dana, pa krecemo s merenjem, nesto mi se javlja da i vama stize topli obrok od barem 50ak meleona...
Kreator Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 sacekajmo par dana, pa krecemo s merenjem, nesto mi se javlja da i vama stize topli obrok od barem 50ak meleona... ali evra, a ne dinara ko nama.
Recommended Posts