MiddleClass Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 uh šta je sad ovo? pa kako to iz okoline knina pa ulaže u partizan. :D ? zar niste rekli da komplet knin navija za zvezdu, uključujući i moja dva ortaka vatrena partizanovca (poreklom iz knina)? Nismo racunali Hrvate u statistiku.
Kreator Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Nismo racunali Hrvate u statistiku. Moji ortaci su Srbi. + jedan od njih ima Rusko ime. A ovaj Jojić je šta? Edited September 9, 2017 by BlackGeorge
Miralem Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 a sto se vi lepo ne vratite odakle ste dosli, pa tamo navijajte za kog god hocete?
nautilus Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 uh šta je sad ovo? pa kako to iz okoline knina pa ulaže u partizan. :D ? zar niste rekli da komplet knin navija za zvezdu, uključujući i moja dva ortaka vatrena partizanovca (poreklom iz knina)? cuti, imam jednog brata od tetke. bilo ih je nekoliko ali su zaista rijetkost. 70% je navijalo za zvezdu, 30% za hajduk i poneko za partizan, uglavnom djeca iz vojnih porodica ili partizanskih sela.
Kreator Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 (edited) Da li zna neko ko je sve trenutno u Partizanu za sledeću sezonu? Bilo je nekih tumbanja, tek što je došao - posle par nedelja otišao neki igrač itd... Edited September 10, 2017 by BlackGeorge
pbg12345 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 odes na sajt kk partizan pa vidis :)od igraca imate marinkovica i grosa. pise se da dolazi i visoki amerod buducih igraca imate pecarskogod bivsih status velickovica i dalje nije poznat, osecaj mi govori da ceka rasplet u partizanu i ako se skupi iole ozbiljna ekipa za aba/evrokup da ostaje. sumnjam i da je zatrpan ponudama pa mu je verovatno druga opcija penzija ili mega i imate gomilu sto klinaca b kategorije, sto mladih igraca upitnog potencijala za napredak i nekoliko likova koji ako se zvezde poklope mogu posluziti kao pomocno osoblje andric, tomic...
Geo Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Od bivsih igraca imacemo i Cakarevica . Ne znam koji ce im, posebno sto smo na krilu najtanji ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Nebojsa Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 mladji aranitovic je bio zver u najavi pre povreda, ukoliko se oporavi(o) ima potencijal da bude vodja ovog tima.
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 I da kompletiramo poziciju 4 :D Taman da odradi dug..
Recommended Posts