Timmy Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 hour ago, BlackGeorge said: Ne znam šta se opterećujete tim Grbovićem pored Pekovića? Meni se on gadi. Pristao da bude predsednik Partizana zbog svojih građevinskih kombinacija po zlatiboru da mu ne propadnu. Ništa za nas nije učinio a mogao je. Boli ga dupe za nas. Plus se druži sa onim narkobosovima, zemljacima. E on me je razočarao, a ne Grba koji nema filera u džepu. Jbga meni je Grba bio omiljeni lik (uz Pecarskog) kad sam pocinjao da volim kosarku. I razne njegove gluposti sam nekako ignorisao i zeleo da pamtim onog Grbu koji puni trojkama redom... al ovo sad je ipak previse. Nek se nosi u 3pm. Pekovic je grobarcina, ali je uvek bio glupander. Ekipa sa kojom se druzi najbolje pokazuje njegovu, pre svega, inteligenciju... Dobro, nije ni Grba Ajsntajn, ali za Nikolu jeste.
Timmy Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Izgleda Pera novi trebner. A VJ pomocni. Sad citam na tviteru.
ToniAdams Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 7 hours ago, bradilko said: kad je jedna biki posrnula,čedaj i pola demokratske stranke.. šta zameriti jednom grbi koji se bori za koricu leba? ne trebaju nam ni ovi što su sad u klubu a ne još i on.trener nije,para nema.. svaka čast karođorđe!! sila te ne napušta kad je partizan u pitanju.. Pa jebe mi se najstrašnije i za biki i za čedaja i za demokratsku. Grba je jedan od par heroja iz detinjstva. Naravno da više pogađa nego izdaja gorepomenutih.
Nebojsa Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 grba je heroj i dalje, skapirao da je jedini nacin da uradi nesto da krene da ih busi iznutra. krece od dragane pesic.
Giggsy Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 2 hours ago, BlackGeorge said: Ne znam šta se opterećujete tim Grbovićem pored Pekovića? Meni se on gadi. Pristao da bude predsednik Partizana zbog svojih građevinskih kombinacija po zlatiboru da mu ne propadnu. Ništa za nas nije učinio a mogao je. Boli ga dupe za nas. Plus se druži sa onim narkobosovima, zemljacima. E on me je razočarao, a ne Grba koji nema filera u džepu. Nista nisi pogresio, on je jos gora bagra. Ne znam samo dokle vise da se secamo trojki i zakucavanja protiv Panathinaikosa, vise
Nebojsa Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 a kao odgovor na ovu sitnu provokaciju s grbom od strane komsija, evo sta kaze jedan od najvecih grobara na temu
James Marshall Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Svaka čast Boži :aplauz: Ali kakva je provokacija oko Grbe, ne razumijem, zar nije najveća provokacija sam Grba i njegov čin
Apollo Creed Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 "Prvi čovek crno-belih je u obimnom intervjuu za Espresso, na pitanje kada će Partizan ponovo igrati u Evroligi rekao: - Sledeće godine!"
Goranz Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Eto, nije uspeo ni da zapamti da se kaže "sledeće sezone".
Filozof manijak Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Možda one sezone posle sledeće. To je i dalje sledeća godina.
mozzer Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 E pa ne moze FIBA evroliga, moze FIBA Champions League....
Recommended Posts