Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

odličan je taj krevet imam ga u kući jedino što je malo glomazan. bio bi idealan da je 20cmm kraći.

• Hvala 1
  • 4 months later...
Posted (edited)

Ikeina logika:

Premašiš malo dimenzije i težinu paketa pa je sad isporuka umesto 500, čak 3000 dinara. 
Ali, izbaciš jednu stvar i onda može za 500.

Pa tu stvar naručiš posebno i platiš još 500, ukupno 1000 dinara za dostavu.

:mellow:

Edited by mraki
  • Haha 1
Posted
On 17.6.2021. at 9:03, beta kentauri said:

odličan je taj krevet imam ga u kući jedino što je malo glomazan. bio bi idealan da je 20cmm kraći.

Od kad je 2 metra glomazan krevet :fantom:?¿ 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Lancia said:

Od kad je 2 metra glomazan krevet :fantom:?¿ 

nije 

glomazan je od 2.20

Posted
1 minute ago, beta kentauri said:

nije 

glomazan je od 2.20

Taj je taman :wub:

• +1 1
Posted
Just now, Lancia said:

Taj je taman :wub:

za nas patuljke je glomazan 

Posted

Možda sa okvirom 220, dušek je i dalje 200.

• 3 weeks later...
Posted

uhvatila sam neku reklamu, uveli su besplatnu dostavu ali za neke velike iznose, mislim preko 70 tisuća, a upola cene dostave za 30 ili 40.

Posted

a inache se placala dostava za preko 70 za krevetine ormarchine i stvarchine :rolf:

ili ako ko kupi chasha za 71 tisucu :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Haha 1
Posted
32 minutes ago, gospa buba said:

a inache se placala dostava za preko 70 za krevetine ormarchine i stvarchine :rolf:

ili ako ko kupi chasha za 71 tisucu :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

ne znam šta muljaju. nije mi nikad trebalo tako nešto ogromno i skupo, ali mi se čini da je ranije u opisu za cene isporuke stajalo da cena važi za do recimo tonu, a svaka dodatna tona se doplaćivala :lol: to znači da je do sad važilo kad neko naruči komplet sve za ceo stan, plaća boga oca... a sad valjda besplatno.

a imam jednog druga koji je danima kukao na tviteru, naručio policu za knjige sa staklenim vratima. vrata stigla, a polica ne. obavestili ga da više nemaju police na stanju, pa će da pošalju kad bude stiglo. on se naganjao danima, dopisivao se i izašli su mu u susret - kad budu stigle police, poslaće mu i neće morati da plati isporuku :lolol:

• Haha 3
Posted
1 hour ago, slepa živana said:

uhvatila sam neku reklamu, uveli su besplatnu dostavu ali za neke velike iznose, mislim preko 70 tisuća, a upola cene dostave za 30 ili 40.

To je akcija samo u novembru :lolol:

• Haha 1
Posted (edited)

ma mislim bolesno, ostavih im prihode i josh ti naplate da donesu. i josh posle sedi i sastavljaj u svoje vreme i o svom troshku :lolol:

Edited by gospa buba
  • +1 1