Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Za njihovu pisteljinu mogu ruku da dam. Isto imam i neke ihaahaaa stare i to u boji, jedva da su malo posvetlele, a izuzetno prijatne na dodir.

Posted (edited)

Ja sam uzeo ovaj prekrivač u većoj dimenziji. Ok je, posebno što sumnjam da ima još negde za te pare.

Edited by zorglub
  • 1 month later...
Posted

Ekipa, je li pazario ko ramove u Ikei?

Deluje mi kao najjeftinija varijanta za neku improvizovanu izložbu, ali ne bih baš ako su skrnavi. Nemam pojma kako ta plastika umesto stakla radi posao.

Posted
Ekipa, je li pazario ko ramove u Ikei?

Deluje mi kao najjeftinija varijanta za neku improvizovanu izložbu, ali ne bih baš ako su skrnavi. Nemam pojma kako ta plastika umesto stakla radi posao.
Ne znam za izložbu to je ozbiljnije...
Ja pazario za po kući, pošto su mi zanatlije u kraju tražile bubreg da prodam.
Ja zadovoljan

.... Shiit has hit the fan!

Posted

I meni baš skupo kod zanatlija. Verovatno ću da pazarim po primerak od tih "ozbiljnijih" pa da vidim kako to izgleda uživo. Hvala.

Posted

neam pojma sta je to u ikei, ali ako je antirefleksnostaklo ono kosta i raste cene po povrsini.

Posted (edited)

na nervnoj bazi uzela jos jednu posteljinu

A67BCCCD-1891-44D8-B56E-E42251BB416A.jpeg

Edited by mustang
  • 1 month later...
Posted (edited)

Mislim da sam završila s Ikeom. Imala sam neki nepotrošeni iznos na IKEA kartici nakon kupovine plakara (koji je OK). Tri puta sam išla i smišljala kako da potrošim i na kraju kupim podnu lampu, donesem kući i otvorim, a ono- nedostaju tri kugle. Sutradan sve lepo vratim, a oni meni keš. Ispalo još i sve super, jer ništa mi se i nije svidelo ludački. Npr. Lidl će u četvrtak da ima kućne merdevine na 2 stepenika, to moram da imam. Takve nemaju u Ikei, nego neke skalamerije. Au revoir.

Edited by halloween
Posted

Pa dobro sto si zavrsila sa Ikeom? Ispalo ok, a greske se desavaju.
Ima Ikea one drvene medevinice-3 stepenika, doduse ne sklapaju se, ali zgodna stolicica :)

• 5 months later...
Posted

IKEA Srbija pozvala je sve kupce koji poseduju tanjire, činije i šolje HEROISK ili TALRIKA da prestanu da ih koriste i da kontaktiraju tu kompaniju kako bi im bio nadoknađen pun iznos. Kako se navodi u saopštenju, to posuđe se mogu slomiti i potencijalno izazvati opekotine, ukoliko se u njima nalazi vruć sadržaj.

Posted

jbm li ga dal su mi tanjiri talrika. 

Posted
2 minutes ago, nisam ja said:

jbm li ga dal su mi tanjiri talrika. 

To su plastikaneri valjda za klince i piknike.

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Videh na majstorskoj temi da pricate o krevetima na izvlacenje, pa evo da preporucim (jos) nesto po meni dobro iz Ikee, a sta su mi zorglub i maheem predlozili pre godinu-dve kada sam trazila nesto udobno za goste/moje roditelje:

https://www.ikea.com/de/de/p/hemnes-tagesbettgestell-3-schubladen-weiss-90349326/

Staju dva duseka po 80*200 cm, mi smo uzeli te tvrdje Ikeine nakon sto su ih moji probali, i jeste da niko ne spava tu non stop vec tako po mesec-dva u cugu kada neko od njih dodje, ili ovih meseci ja kada se komiram na par sati, ali eto ovih godinu dana takvog koriscenja kazuju da je veoma udobno i da nije bila losa odluka. Kako ce stabilnosti izgledati kroz n godina, i kako izgleda kada se bas svakog dana rabi - ne mogu jos uvek reci.

Planiramo sad da prebacimo zapca u (tu) njegovu sobu i da mu zapravo damo da koristi taj krevet, samo da dodamo neku zastitu da ne pada odatle.

Steta je jedino sto nemaju nista u boji drveta vec u ovim modernim (belo ili sivo), ali valjda narod to vise voli a mi smo kao matorci po pitanju boja :D (sve iz Ikee nam je ta bledja boja drveta i crno-braon)

hemnes-tagesbettgestell-3-schubladen-wei

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ovo je par mojih prijatelja kupilo za dečiju sobu i ono kad "drugarica dođe da prespava"...
Vlo zadovoljni.
Neki su i nešto modifikovali u okviru sistema..

.... Shiit has hit the fan!