Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

@zorglub aman ne viri dusek nego okvir kreveta ima okolo 4-5cm dasku, znas li kako im izgleda malm okvir? 

Posted

Aaaaa od toga modrice? Jbg, trebalo je da biraš bolje :happy:. Ja sam ovim mojim nameštajem za stipse za sada skroz zadovoljan.

Posted

jel ima negde u centru grada neka prodavnica koja drži ikejine sitnice, da ne kažem razne pizdarije?

Posted
10 minutes ago, slepa živana said:

jel ima negde u centru grada neka prodavnica koja drži ikejine sitnice, da ne kažem razne pizdarije?

Bilo je na pocetku Kneza zimus.

Posted
Just now, jms_uk said:

Bilo je na pocetku Kneza zimus.

to više nema. 

al bile su negde u gradu još pre nego što se otvorila kod nas neke prodavnice sa pokućstvom valjda pa je bilo nekih sitnica. moglo je i da se naruči. nisam nikad bila. ne znam da li još postoje.

Posted

Mislim da ne postoji to odkad je Ikea zvanično ušla na naše tržište. To su ranije švercovali iz Madjarske i cene su bile poprilične. Možeš da naručiš online...

Posted

bila je tada na državnom poslu epzoda o izumiranju staaarog zanata ikejdžija

Posted
13 minutes ago, mraki said:

Mislim da ne postoji to odkad je Ikea zvanično ušla na naše tržište. To su ranije švercovali iz Madjarske i cene su bile poprilične. Možeš da naručiš online...

nisam mislila na te iz oglasa. bilo je nešto u takovskoj, o tome su svi pričali. i razumela sam da su ponešto imali tu u prodavnici a moglo je i da se naruči, ali ne namaštej, nego više ove sitnice za kuću.

ne isplati mi se da naručujem. trebaju mi neke kuke koje koštaju 150 dinara. a isporuka je 500.

4 minutes ago, omiljeni said:

bila je tada na državnom poslu epzoda o izumiranju staaarog zanata ikejdžija

:lolol:

Posted
On 5.6.2019. at 19:47, dùda said:

Ovo kao neka zajebancija :D?

Pa vidi, ja o krevetima nešto znam, učilo me u školi.

A znam ponešto i o zonama u prostoru, o strujanju vazduha pa samim tim i prašine itd.

Nije to toliko složeno, jednostavna fizika, samo treba shvatiti da su ljudi i u prošlosti bili pametni i da su neke stvari postavili kako treba i da se ne mora sve menjati a pogotovo ne ono što je dobro.

Ljudi su u prošlosti spavali na zemjli.

Posted
8 minutes ago, čekmeže said:

Ljudi su u prošlosti spavali na zemjli.

Jesu.

Živeli su i u pećinama.

Posted

Tamo su se sklanjali od prašine.

Posted
6 minutes ago, čekmeže said:

Tamo su se sklanjali od prašine.

Jah

Čovek je vazda bio osetljiv na prašinu :sleep:

Posted (edited)
7 hours ago, slepa živana said:

nisam mislila na te iz oglasa. bilo je nešto u takovskoj, o tome su svi pričali. i razumela sam da su ponešto imali tu u prodavnici a moglo je i da se naruči, ali ne namaštej, nego više ove sitnice za kuću.

ne isplati mi se da naručujem. trebaju mi neke kuke koje koštaju 150 dinara. a isporuka je 500.

:lolol:

Prodavnica je Bamboo, ali ne znam kakvog sada ima smisla tamo tražiti Ikea proizvode?

Edit: U Japanu nema prašine.

Edited by Ras
Posted
On 5.6.2019. at 19:47, dùda said:

Ovo kao neka zajebancija :D?

Pa vidi, ja o krevetima nešto znam, učilo me u školi.

A znam ponešto i o zonama u prostoru, o strujanju vazduha pa samim tim i prašine itd.

Nije to toliko složeno, jednostavna fizika, samo treba shvatiti da su ljudi i u prošlosti bili pametni i da su neke stvari postavili kako treba i da se ne mora sve menjati a pogotovo ne ono što je dobro.

Ima logike, ali ... pre dve godine smo imali paklen plan... da kupimo novi krevet. I onda se to sve iskomplikovalo pa smo privremeno™ spavali na dusecima i letvicama na podu. Onda smo privremeno spavali par meseci na drugom mestu gde je bio normalan krevet, i sad smo se opet vratili, ali smo opet privremeno u tudjem stanu dok se nas ne oslobodi gde... takodje nema krevet nego samo letvice i dusek :D .

I nemam pojma, ali ne primecujem bog zna kakve probleme.

Posted

mi smo godinama,tipa 5god a ja pre toga sigurno jos 5god, spavali na dusecima na podu i nista mi/nam nije falilo

ne primecujem razliku izmedju tada i sada kreveta