darling Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 gladna sam oklagije, oci su mi ovolike kad je ugledam. ziveo vucic. jos malo. :D
gospa buba Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) pa nije, valjda deremo norvzane, da ne sechemo shumu za bezveze <_< a jel ona divajs, shto se okrece oko sebe na ruchke, ili klot bejzbolka? Edited August 10, 2017 by gospa buba
darling Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) po slici bih rekla da je rotaciona, dan oklagije traje jednu sekundu, ako si vesta :D haj tek! http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/76485605/ Edited August 10, 2017 by darling
SNARC Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 al zato jebe kevu nasa oklagija: tu 350, u norveskoj 630. to je zato sto joj treba puno da se otkotrlja na sever. u pravu si, snarce :D Dodju Knut, Gustav, Olaf i Lars..i.pimplaju ih do Bergena :) Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Simon Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 https://thetyee.ca/News/2017/03/04/Norwegian-Disease-BC-Fish-Farm/ Малчице информативног штива
vememah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Pazite pri kupovini na sajtu, dostava košta najmanje tisućicu. http://rs.n1info.com/a290236/Biznis/Sta-treba-da-znate-kada-kupujete-online-IKEA-proizvode.html
darling Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) ingvar kampard na svemu oce da zaradi :D to je fantasticna vest za privatnu inicijativu, prezivece ikejdzije. Edited August 11, 2017 by darling
mraki Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Sajt im je katastrofalanm, UX dizajn čista nula, i to nije slučaj samo kod nas. Prosto neverovatno za tako veliku kompaniju. Gomilu stvari ne možeš da nadješ iz menija, a postoji sekcija na sajtu (recimo kožne sofe). Kontam da je cilj da zadrže neki minimalistički dizajn i da budu drugačiji, ali ovo je baš fail. Sve i da im e commerce nije primaran, pošto već postoji, ove cene dostave su neverovatne. Dok svi nude besplatnu dostavu za sumu preko par k dinara, kod njih je cena dostave viša što je kupovina veća.
Frile Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Sajt im je katastrofalanm, UX dizajn čista nula, i to nije slučaj samo kod nas. Prosto neverovatno za tako veliku kompaniju. Gomilu stvari ne možeš da nadješ iz menija, a postoji sekcija na sajtu (recimo kožne sofe). Kontam da je cilj da zadrže neki minimalistički dizajn i da budu drugačiji, ali ovo je baš fail. Sve i da im e commerce nije primaran, pošto već postoji, ove cene dostave su neverovatne. Dok svi nude besplatnu dostavu za sumu preko par k dinara, kod njih je cena dostave viša što je kupovina veća. Čudi me da SANU dosad nije reagovala
mraki Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Kad ih predsednik štiti -_- Šalu na stranu, meni je sasvim ok taj skandinavski dizajn, i uzeo bih za probu par sitnica online, ali dostava je baš paprena, od 999 do 5999 dinara. Čak i kad naručiš online i sam pokupiš u radnji košta 999 din. Sve u svemu, mislim da Forma Ideale i ostale kopije ne moraju preterano da brinu. Edited August 11, 2017 by mraki
mraki Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Koja je razlika imedju ovoga i ovoga? Visok sjaj? Inače, svidja mi se ova stolica, neke lampe, i razni elementi za odlaganje, police. Bolje da ne idem u radnju, verovatno bih našao još gomilu toga. :D Edited August 11, 2017 by mraki
radisa Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Koja je razlika imedju ovoga i ovoga? Visok sjaj? Inače, svidja mi se ova stolica, neke lampe, i razni elementi za odlaganje, police. Bolje da ne idem u radnju, verovatno bih našao još gomilu toga. :D Ovi stolovi što su 900 din su u Solunu 5€ (ako me drugar ne laže)...
Recommended Posts