Tolaa Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Na cemu cestitke, Tolaa? Na tome sto cu da izgubim za dlaku? Ovaj gol Valensije mi daje nadu da cu opstati u prvih 100 u nasoj klasik ligi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Ali ja stvarno nemam nameru da dzinksujem, it's soooo 2 seasons ago. Bilo je jasno posle gola Valencie da dobijas za par poena, jer je morao da dobije bar 2 bonusa. Dobice 3, pa dobijas za 2 poena.
cvrlle Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 valencia moj dzelat Remi svako dobro i prijatno!
San Epifanio Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ali ja stvarno nemam nameru da dzinksujem, it's soooo 2 seasons ago. Bilo je jasno posle gola Valencie da dobijas za par poena, jer je morao da dobije bar 2 bonusa. Dobice 3, pa dobijas za 2 poena. Na kraju ispade zanimljivo i srecno za mene. Kad je DDG skupio i trecu odbranu u nadoknadi vremena, a ovi iz Jedinstva krenuli svi redom da se upisuju u strelce i asistente, vec sam smisljao najtuzniji post cestitke da ti uputim. Ipak na kraju opstade Valensija medju nosiocima bonusa. Hvala Tolaa, sve najbolje u nastavku sezone.
malkin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ja promasih dedlajn :( putovao sam juce i kontam da pravim tim kad stignem, a kad sam stigao imam sta da vidim... Jebo sam jeza, a taman sam poveo kolo u premeru... pa jbt 98 poena ja tolko nikad nisam uzeo u singl kolu, iskudija ladno na autopilotu
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Protiv koga je igrao čudi me da nehotice i stotku ne uze :(
Remi Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 valencia moj dzelat Remi svako dobro i prijatno!Hvala Cvrlle. Videh ono za Atsua,jbg.Valjda se vrati sledeće kolo.
Gylfi Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Kraj godišnjeg, basket i najveća katastrofa u kolu posle Divljakuše u karijeri. Boli.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) Kraj godišnjeg, basket i najveća katastrofa u kolu posle Divljakuše u karijeri. Boli. Ja imao dosta slične ideje za wc, sad više nisam pametan. Makar su mi na vreme razbijene iluzije da ću u nekom trenutku uspeti da preokrenem situaciju i izvučem nešto iz ove mučene sezone Edited September 17, 2017 by Ruxin
Redoran Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ostavio Yoshidu u najmračnijim dubinama klupe za rezerve, proslavio Luizov crveni karton i na kraju dobio meč za 1p, to jest, za Mikijev bonus. Čestitke protivniku, bila je baš napeta klackalica.
adasevic Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 pa jbt 98 poena ja tolko nikad nisam uzeo u singl kolu, iskudija ladno na autopilotu Primarna selekcija kida
Daddy Cool Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Kakva pobeda nad Clever Bastardom, u nadoknadi, uz pomoć arbitara... njegovom Matiću pri 1:0 predviđali bonus 3, na kraju ostao bez ijednog, a moj Valensija dobio 3 ... važan korak u pravcu opstanka, dok mi je ekipa još u eksperimentalnom modu i dva od tri napadača ne doprinose k**ca.
189- Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Ostavio Yoshidu u najmračnijim dubinama klupe za rezerve, proslavio Luizov crveni karton i na kraju dobio meč za 1p, to jest, za Mikijev bonus. Čestitke protivniku, bila je baš napeta klackalica. bilo je gusto. mada ja ne kontam zasto su mi uracunati poeni romeua kada sam ga ostavio na klupu. jel to zato sto manquillo nije igrao?
Recommended Posts