Прслин Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) Досадашњи шампиони: 2016/17 Gylfi Pleasure (classic, Kуппп) Соколовићи (Премијер) Spelinea (Брод) 25. мај (Бетон) 2015/16 Timmi (Премијер) Ruxin (Брод) Пролуп (Лига 1) 2014/15Timmi (Premer™, classic, Куппп, 1. у Србији и 17. overall )Calavera (Брод)Gylfi Pleasure (1 Лига)2013/14:Lezilebovic (PPPremier)Muriel Heslop (classic)Malkin (Брод)leteci magarci (Куппп)2012/13:Sokolovici ManUTD (PPPremier, classic)2011/12:LeBron (h2h)Прслин (classic)2010/11:Cartman (h2h)Fei (classic)2009/10:Tom Hagen (h2h)? (classic)2008/09:- (није постојао h2h, ја сам направио први следеће сезоне)Bloom био други у класику, нема података ко је био први што не чуди јер цео топик има 2 (две) стране.Погађалица: 2016/17 Gylfi Pleasure 2015/16 Gylfi Pleasure 2013/14 Fei 2012/13 Tolaa2011/12 LeBron2010/11 Fei2009/10 Sam Spade Edited July 1, 2017 by Прслин Link to comment
Прслин Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Брже сам се опоравио од Златана. Морао сам да се вратим баш сада пошто ми то гарантује да више никада нећу играти са Толоом у истој лиги: она ће на крају ове сезоне да се пресели у Бетон, а ја одох у Брод и ето, бар сам се ње решио. Link to comment
ubibobi Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Dobrodosao drugar!!! :) Pa lepo...sad od betona pa polako Neces moci ko' Juve i Viola da preskaces dve lige u sezoni Link to comment
Pokojni Ruxin Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) Đes prsline izdajo, bio je red Kul je kretanje iz betona, meni je h2h bio najzanimljiviji kad sam se borio da se probijem do prve lige. Sad blejim međ elitom i gledam da ne ispadnem, to je sve :( Edited July 1, 2017 by Ruxin Link to comment
Moća Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Banujte neveru!!! Prsline pe***!!! Link to comment
Calavera Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) prs-lin! prs-lin! p.s. ako neko ispada iz premera zbog neaktivnosti, ja sam za to da se to mesto dodeli prslinu kao utemeljivacu fantazija na pepepeu™ -_- Edited July 1, 2017 by Calavera Link to comment
malkin Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 prs-lin! prs-lin! p.s. ako neko ispada iz premera zbog neaktivnosti, ja sam za to da se to mesto dodeli prslinu kao utemeljivacu fantazija na pepepeu™ -_- +1 evo Fei je već duže neaktivan na forumu, mogao bi on da ustupi mesto Link to comment
cvrlle Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 druze komesaru, zeljno smo Vas iscekivali! dobrodosli nazad Link to comment
Moća Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Sve shliht do slihta <_< Zaboravili ste kako nas je navukao na ovo zlo a onda pobegao ko ... Sent from my Le X620 using Tapatalk Link to comment
Прслин Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 (edited) Хвала свима на дочеку, ужелео сам се и ја вас. Крећем од бетона, наравно, као што сам рекао и једва чекам изазов примерен мојим могућностима. Али, ако баш хоћете да ми учините неки плезир онда избаците Моћу из Премера. Реално, тамо је само зато што се шлихта Тооли. Тај о фудбалу зна колико и Феи. Е, да. Видим да сте се прошле године улењили. Не може то тако. Ако се не распишете, има да вам направим музичку фонтану на пола топика, па ћете мокри да гледате фудбал. Ексклузивна информација за све који су кренули да виркају на новопокренути топик је да фантази стартује 10. јула. Мислим да ће за који дан да почну и прве цене да се појављују, а као знак добре воље и покушај успостављања новог принципа помагања и сарадње даваћу савете који ће вам помоћи да остварите одличне резултате, вероватно боље и од мене. Први савет је повезан са потенцијално најбољим тимом када је одбрана у питању, а то је Бурмут. Они су увек били познати као тим који игра бескомпромисну одбрану, што по правилу резултира тврдим утакмицама са мало голова. У последњих 16 утакмица, они су примили само 12 голова, што је 0.72 гола за 90 минута, односно 0.47 голова на сваких сат времена. Због тога ваља избегавати чак и њихове голмане, који се ионако ротирају. Одлична игра одбране спречава противнике да упуте и велики број шутева, што опет голманима смањује могућност да добију бонус. Дакле, најбоље је гомилати разне њихове играче одбране, осим Акеа који је сувише дефанзиван и склон црвеним картонима. Срећно! Edited July 2, 2017 by Прслин Link to comment
Redoran Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 U istoj ligi sa Svarogom i Prslinom, pa ovo je bolje nego da sam nešto osvojio. Link to comment
Recommended Posts