September 16, 20177 yr Jos jedno depresivno kolo. Alonso i Vilijan treba da porode nekih 15-ak poena vise od Runija. Tolo da ne dzinksujem, sportski cu ti cestitati sutra.
September 16, 20177 yr Tolo da ne dzinksujem, sportski cu ti cestitati sutra. Eto,upravo zbog toga se i spremas za mesalicu
September 16, 20177 yr Na kraju ispade super. Jos mi fabijanski ulazi umesto hitona :) pokupili mi skoro svi neke bonuse... Jedino moram pod hitno da se ratosiljam onog rondona. Pre ce palas da pobedi nego on gol da da. A sad je i ispusio startnih 11... 5 kola, 5 pobeda... Igram ko celzi prosle godine [emoji38] Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
September 17, 20177 yr Cestitke, Epi.Na cemu cestitke, Tolaa? Na tome sto cu da izgubim za dlaku? Ovaj gol Valensije mi daje nadu da cu opstati u prvih 100 u nasoj klasik ligi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
September 17, 20177 yr Danas me usralo nebeski. 40pts od 4 igraca. Lukakara © izdominirao u zadnjih 5 minuta meca.
September 17, 20177 yr Pospremljen sekretar, stvari dolaze na svoje. Odbrana donela 35+ pts (tri df plus gk) Murinjovski ove sezone