Прслин Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 (edited) Изабереш своје најбоље коло и његово најгоре, па ако си ти бољи онда ти побеђујеш, а ако је он бољи онда се баца новчић, једном ако ти победиш у првом бирању, а у у три добијене ако он погоди у првом бирању. P.S.Укупан број бодова, наравно. Edited April 29, 2018 by Прслин
John Coltrane Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Jasta, pisaj i ti po mojoj bedi kao da mi je malo povreda Lukakua.
levi Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 najpoštenije je da se računa samo poslednje kolo, kao u pravom baražu. tako da svi imaju podjednake šanse i da moraju da igraju jako do samog kraja ali to od neke naredne sezone, za sada je ukupan broj poena. kao da te u pravom baražu neko pita koliko poena si skupio u decembru
Moća Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Da je pravi fudbal pa da bude poslednje kola ali ovde je pravicno da to bude ukupan broj poena.
cvrlle Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Koliko ekipa upada/ispada sa broda? Jel pala konacna odluka?
Tolaa Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Kad bi Timmi samo dao neki znak da ce igrati sledecu sezonu... Vidim da je iskoristio nekoliko čipova u poslednje vreme, ali i dalje ne razumem sta je radio da bi bio izbrisan i iz overall lige.
Прслин Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 (edited) @Tolaa Имамо баш глуп проблем у Бетону. Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП. Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. Edited April 30, 2018 by Прслин
Svarog Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 4 hours ago, Прслин said: Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон.
Svarog Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) inače... idem jako ka sredini tabele... pipnuo sam vrh Betona pre mesec dana i od tada sam se vratio u mod iz septembra kad sam imao valjda ukupno 2 boda... neverovatno kako sam se samousrao u šansu da izdominiram. edit: jedino mi malo razloga za osmeh daje to što ću @Redorana da zgromim u ovom kolu Drafta, al to je tema za neki drugi topik. Edited April 30, 2018 by Svarog
Прслин Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 (edited) Наравно да се држимо закона као пијан плота, нисмо ваљда комунисти. Што се средине табеле тиче, добијаш следеће две гарантовано јер играш против неактивних клубова који имају по десет повређених. Када бих се кладио на то ко ће сигурно играти у Шипу, ставио бих паре на тебе јер ето са Рисном кретенски проблем а сви остали су у боду разлике, са утакмицама једни против других, а и имаш највише бодова на чему ти честитам. едит: ...а добићеш и данас, да се не лажемо. Edited April 30, 2018 by Прслин
adasevic Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 7 hours ago, Прслин said: @Tolaa Имамо баш глуп проблем у Бетону. Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП. Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. Sve sam ja to njemu predocio, pa posto je bas navucen mozda se i desi cudo pa se registruje
Прслин Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Каква победа Редорана! Прво надокнађивање од -30 захваљујући троструком капитену Кејну, а онда су се у последњих пар минута смењивали у вођству он и Мoustache UTD према томе да ли је бонус добијао Дејвис или Али... Ја сам уживао, не знам како је било њима. Добио и Сварог, за бод. Браво конкурентима, кидање до краја.
Svarog Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 jbt Prsline koji si Tarabić ovo je bio jedini ishod koji mi je odgovarao. dođem ti neko veliko točeno, po izboru.
Recommended Posts