Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted (edited)

Изабереш своје најбоље коло и његово најгоре, па ако си ти бољи онда ти побеђујеш, а ако је он бољи онда се баца новчић, једном ако ти победиш у првом бирању, а у у три добијене ако он погоди у првом бирању. 

P.S.Укупан број бодова, наравно. ;) 

Edited by Прслин
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jasta, pisaj i ti po mojoj bedi kao da mi je malo povreda Lukakua.

Posted

najpoštenije je da se računa samo poslednje kolo, kao u pravom baražu. tako da svi imaju podjednake šanse i da moraju da igraju jako do samog kraja

ali to od neke naredne sezone, za sada je ukupan broj poena. kao da te u pravom baražu neko pita koliko poena si skupio u decembru :dry:

Posted

Da je pravi fudbal pa da bude poslednje kola ali ovde je pravicno da to bude ukupan broj poena.

Posted

Koliko ekipa upada/ispada sa broda?

Jel pala konacna odluka?

Posted

Kad bi Timmi samo dao neki znak da ce igrati sledecu sezonu... Vidim da je iskoristio nekoliko čipova u poslednje vreme, ali i dalje ne razumem sta je radio da bi bio izbrisan i iz overall lige. :unsure:

Posted (edited)

@Tolaa

Имамо баш глуп проблем у Бетону.

Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП.

Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. 

Edited by Прслин
Posted
4 hours ago, Прслин said:

Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон.  

Posted (edited)

inače... idem jako ka sredini tabele... pipnuo sam vrh Betona pre mesec dana i od tada sam se vratio u mod iz septembra kad sam imao valjda ukupno 2 boda... neverovatno kako sam se samousrao u šansu da izdominiram.

edit: jedino mi malo razloga za osmeh daje to što ću @Redorana da zgromim u ovom kolu Drafta, al to je tema za neki drugi topik.

Edited by Svarog
Posted (edited)

Наравно да се држимо закона као пијан плота, нисмо ваљда комунисти. :nobles:

Што се средине табеле тиче, добијаш следеће две гарантовано јер играш против неактивних клубова који имају по десет повређених. Када бих се кладио на то ко ће сигурно играти у Шипу, ставио бих паре на тебе јер ето са Рисном кретенски проблем а сви остали су у боду разлике, са утакмицама једни против других, а и имаш највише бодова на чему ти честитам.

едит: ...а добићеш и данас, да се не лажемо. ;) 

Edited by Прслин
Posted
7 hours ago, Прслин said:

@Tolaa

Имамо баш глуп проблем у Бетону.

Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП.

Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. 

Sve sam ja to njemu predocio, pa  posto je bas navucen mozda se i desi cudo pa se registruje :lol:

Posted

Каква победа Редорана! :hail: 

Прво надокнађивање од -30 захваљујући троструком капитену Кејну, а онда су се у последњих пар минута смењивали у вођству он и Мoustache UTD према томе да ли је бонус добијао Дејвис или Али... Ја сам уживао, не знам како је било њима. :thumbup:

Добио и Сварог, за бод. :thumbsup:

Браво конкурентима, кидање до краја. :nobles:

Posted

jbt Prsline koji si Tarabić :Hail: ovo je bio jedini ishod koji mi je odgovarao.

dođem ti neko veliko točeno, po izboru.