April 29, 20186 yr Author Изабереш своје најбоље коло и његово најгоре, па ако си ти бољи онда ти побеђујеш, а ако је он бољи онда се баца новчић, једном ако ти победиш у првом бирању, а у у три добијене ако он погоди у првом бирању. P.S.Укупан број бодова, наравно. Edited April 29, 20186 yr by Прслин
April 29, 20186 yr najpoštenije je da se računa samo poslednje kolo, kao u pravom baražu. tako da svi imaju podjednake šanse i da moraju da igraju jako do samog kraja ali to od neke naredne sezone, za sada je ukupan broj poena. kao da te u pravom baražu neko pita koliko poena si skupio u decembru
April 29, 20186 yr Da je pravi fudbal pa da bude poslednje kola ali ovde je pravicno da to bude ukupan broj poena.
April 30, 20186 yr Kad bi Timmi samo dao neki znak da ce igrati sledecu sezonu... Vidim da je iskoristio nekoliko čipova u poslednje vreme, ali i dalje ne razumem sta je radio da bi bio izbrisan i iz overall lige.
April 30, 20186 yr Author @Tolaa Имамо баш глуп проблем у Бетону. Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП. Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. Edited April 30, 20186 yr by Прслин
April 30, 20186 yr inače... idem jako ka sredini tabele... pipnuo sam vrh Betona pre mesec dana i od tada sam se vratio u mod iz septembra kad sam imao valjda ukupno 2 boda... neverovatno kako sam se samousrao u šansu da izdominiram. edit: jedino mi malo razloga za osmeh daje to što ću @Redorana da zgromim u ovom kolu Drafta, al to je tema za neki drugi topik. Edited April 30, 20186 yr by Svarog
April 30, 20186 yr Author Наравно да се држимо закона као пијан плота, нисмо ваљда комунисти. Што се средине табеле тиче, добијаш следеће две гарантовано јер играш против неактивних клубова који имају по десет повређених. Када бих се кладио на то ко ће сигурно играти у Шипу, ставио бих паре на тебе јер ето са Рисном кретенски проблем а сви остали су у боду разлике, са утакмицама једни против других, а и имаш највише бодова на чему ти честитам. едит: ...а добићеш и данас, да се не лажемо. Edited April 30, 20186 yr by Прслин
April 30, 20186 yr 7 hours ago, Прслин said: @Tolaa Имамо баш глуп проблем у Бетону. Рисан, који осваја лигу, се није ни регистровао на ППП. У лигу је ушао јер је адашевић рекао да његов другар хоће да игра и да ће се регистровати на форум чим буде могао, па сам му на ПМ послао код за лигу. Али, другар му се никада није регистровао на ППП. Замолио сам адашевића да га подсети и да му каже да дође да се бар запљуне на топик пошто цењени колега баш добро игра фантази и било би лепо да остане са нама, али он то још увек није учинио. Ако то не обави, не може ни у Шип, ни у Бетон. Sve sam ja to njemu predocio, pa posto je bas navucen mozda se i desi cudo pa se registruje
April 30, 20186 yr Author Каква победа Редорана! Прво надокнађивање од -30 захваљујући троструком капитену Кејну, а онда су се у последњих пар минута смењивали у вођству он и Мoustache UTD према томе да ли је бонус добијао Дејвис или Али... Ја сам уживао, не знам како је било њима. Добио и Сварог, за бод. Браво конкурентима, кидање до краја.
April 30, 20186 yr jbt Prsline koji si Tarabić ovo je bio jedini ishod koji mi je odgovarao. dođem ti neko veliko točeno, po izboru.