April 23, 20186 yr pa vec je dobio poene za gol i asistenciju, a dobio bi i za iznudjeni penal da ga je isus konvertovao™. bonus poeni su zamisljeni da nagrade i one stvari koje se ne vide u statistici, poput korisnih centarsuteva, uspesnih startova i lepih frizura. Edited April 23, 20186 yr by Calavera
April 23, 20186 yr uspeo sam da izgubim od @Redorana koji em je zaboravio da namesti postavu, em mu i kapiten i zamenik ostali iz Totenhema, em mi je tradicionalan izvor poena... izgleda da je ću ove sezone imati prvi i poslednji mesec za samoupucavanje, nadrealno je kakve poteze vučem...
April 28, 20186 yr On 23.4.2018. at 20:51, Svarog said: uspeo sam da izgubim od @Redorana koji em je zaboravio da namesti postavu, em mu i kapiten i zamenik ostali iz Totenhema, em mi je tradicionalan izvor poena... Lagao bih ako bih rekao da je to sve bio deo brižljivo osmišljene strategije, tako da možemo reći da sam svojih 15 mudžahida tako brutalno nafilovao kvalitetom da pobeđuju čak i kada strategija ostane u frižideru Danas će biti mnogo teže protiv Brkatihtm. Nijanse će odlučivati, a u takvim situacijama mogu odmah da odem i pazarim cveće.
April 28, 20186 yr Author Ако се чудите због промашене Салахове прилике, то је зато што је мени капитен а противник га нема.
April 28, 20186 yr Prošle sezone sam odlučio da nikada ne dajem traku igraču koji igra u prvoj utakmici koja je na programu i mislim da sam ove sezone barem 4-5 puta odao priznanje samom sebi na tom malom ali ubitačnom principu.
April 28, 20186 yr Što naravno nije odložilo moju posetu cvećari ovog vikenda, budući da je protivnik odigrao bench boost.
April 28, 20186 yr Jebeni MekArtur Cestitke Sekretaru kome ova pobeda nista nece doneti, a meni ce uzeti sve. Epski raspad u samo 2 tekme. Od ubedljivog lider, do zimskog raspada i prolecnog dizanja iz mrtvih. Ali sve je dzaba.
April 28, 20186 yr Video juče i morao da zabeležim. Sad vidim da će me karma nagraditi pobedom iako sam totalno zaboravio da čačnem bilo šta danas.
April 28, 20186 yr ako slučajno budem pobedio to će biti zahvaljujući večito klupiranom McArthuru kog sam iz očaja i nemaštine ubacio u 11 u ovom kolu.
April 29, 20186 yr Author Какво крљање Моржеви - ОФК Пољанче... У пар минута прво Пољанчету оду два клиншита (Де Геа и Смолинг), а онда због повреде Колашинца улази Монреал, што Моржевима не значи само додатни бод, већ спречава и да му као трећа замена уђе Забалета са -2, што је свинг од три бода у дуелу који ће одлучити бод или два. Озбиљно занимљив дуел, много бољи од овог правог. едит: Али знам ко ће данас да рикне због фантазија - https://fantasy.premierleague.com/a/team/870749/event/36 Edited April 29, 20186 yr by Прслин