Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted (edited)

pa vec je dobio poene za gol i asistenciju, a dobio bi i za iznudjeni penal da ga je isus konvertovao. bonus poeni su zamisljeni da nagrade i one stvari koje se ne vide u statistici, poput korisnih centarsuteva, uspesnih startova i lepih frizura.

Edited by Calavera
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

uspeo sam da izgubim od @Redorana koji em je zaboravio da namesti postavu, em mu i kapiten i zamenik ostali iz Totenhema, em mi je tradicionalan izvor poena...

izgleda da je ću ove sezone imati prvi i poslednji mesec za samoupucavanje, nadrealno je kakve poteze vučem...

Posted

Za 1 transfer sam ispustio trece mesto :isuse:

I onaj celavi govnar sto mu ne igra Sane.

Posted
On 23.4.2018. at 20:51, Svarog said:

uspeo sam da izgubim od @Redorana koji em je zaboravio da namesti postavu, em mu i kapiten i zamenik ostali iz Totenhema, em mi je tradicionalan izvor poena...

Lagao bih ako bih rekao da je to sve bio deo brižljivo osmišljene strategije, tako da možemo reći da sam svojih 15 mudžahida tako brutalno nafilovao kvalitetom da pobeđuju čak i kada strategija ostane u frižideru :fantom:

Danas će biti mnogo teže protiv Brkatihtm. Nijanse će odlučivati, a u takvim situacijama mogu odmah da odem i pazarim cveće.

Posted

Срећно свима!

Chiran_high_school_girls_wave_kamikaze_p

Posted

Ако се чудите због промашене Салахове прилике, то је зато што је мени капитен а противник га нема. 

Posted

Prošle sezone sam odlučio da nikada ne dajem traku igraču koji igra u prvoj utakmici koja je na programu i mislim da sam ove sezone barem 4-5 puta odao priznanje samom sebi na tom malom ali ubitačnom principu.

Posted

Što naravno nije odložilo moju posetu cvećari ovog vikenda, budući da je protivnik odigrao bench boost.

Posted

Kako da Palace da pet golova, a da Milivojevic nema ni asistenciju...

Posted

Jebeni MekArtur :isuse:  Cestitke Sekretaru kome ova pobeda nista nece doneti, a meni ce uzeti sve.

Epski raspad u samo 2 tekme. Od ubedljivog lider, do zimskog raspada i prolecnog dizanja iz mrtvih. Ali sve je dzaba.

giphy.gif

Posted

Video juče i morao da zabeležim.

b91354fef1e0fc58f21946da67b7b996-full.jp

Sad vidim da će me karma nagraditi pobedom iako sam totalno zaboravio da čačnem bilo šta danas.

Posted

Видео данас табелу и морао да забележим. 

ARMIRANI-BETON-I-Z-Radosavljevic_slika_O

Posted

ako slučajno budem pobedio to će biti zahvaljujući večito klupiranom McArthuru kog sam iz očaja i nemaštine ubacio u 11 u ovom kolu.

Posted (edited)

Какво крљање Моржеви - ОФК Пољанче... :hail:

У пар минута прво Пољанчету оду два клиншита (Де Геа и Смолинг), а онда због повреде Колашинца улази Монреал, што Моржевима не значи само додатни бод, већ спречава и да му као трећа замена уђе Забалета са -2, што је свинг од три бода у дуелу који ће одлучити бод или два. Озбиљно занимљив дуел, много бољи од овог правог. 

едит: Али знам ко ће данас да рикне због фантазија - https://fantasy.premierleague.com/a/team/870749/event/36 

Edited by Прслин
Posted

Sta se ono bese gleda u plejofu? Ukupan broj bodova ili iz zadnja 2 kola?