April 18, 20186 yr od svih na terenu, baš je smoling morao da ga zabije :(+1To je bas deprimirajuceПослато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
April 19, 20186 yr nedeljama se spremas za ovo kolo, skupis 15 igraca koji igraju po 2 puta, i opet moras da cekas barnesov bonus poen za pobedu u h2h
April 20, 20186 yr Ludilo u Brodu se nastavlja. Sledece kolo duel sa Pantelija Stars (koje sam oprao u Draftu ovo kolo btw :fantom: ) a tabela izgleda ovako Ovi gore (prvi i drugi) sa po 67, ja 61, Pantelija 60 i ovi dole sa 57.
April 21, 20186 yr Author 52 minutes ago, malkin said: lejdiz end džentlmen, imamo 1 prslinovanje u takoreći izvornom obliku
April 22, 20186 yr Zaboravio sam da napravim izmene i da bar traku prebacim nekome i upisem poraz unapred. Medjutim sad vidim da je moj protivnik ubibobi prslinovao i otisao u minus 20p i ipak za malo da me dobije. 38-33 za mene.
April 22, 20186 yr 1 hour ago, Moća said: Zaboravio sam da napravim izmene i da bar traku prebacim nekome i upisem poraz unapred. Medjutim sad vidim da je moj protivnik ubibobi prslinovao i otisao u minus 20p i ipak za malo da me dobije. 38-33 za mene. Da nisam otisao u minus 20 imao bih svega 4 poena. Moco cestitam na pobedi. Imas i ti onog Klajvert Levleinena edit:Promasen penal kljakavog isusa mi odneo 14 poena Edited April 22, 20186 yr by ubibobi
April 23, 20186 yr Author Ја бих са стартних -28 поена победио да ми противник још једном није најбољи у овом колу. И њега бих одрао да га је Жезус дао, али то је виша сила. За разлику од још једног играња против најобљег у колу, што је нижа сила. Скроз нижа, из пакла.
April 23, 20186 yr Sta treba ja da kazem sa najvecim brojem poena u betonu, a nalazim se na devetom mestu?
April 23, 20186 yr Malo je većih retarda od ovih koji su konstruisali sistem dodele bonus poena. Dovoljan bi mi bio 1 poen Sterlingu, koji je objektivno zaslužio 3 (gol, asistencija, iznudio penal), ali nije dobio nijedan.