adasevic Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 On 9.4.2018. at 1:04, Прслин said: Сада сам прошао кроз све поруке са почетка сезоне, када сам делио кодове. Рисан је адашевићев ортак који је према адашевићевим речима годинама играо ппп класик, а у време старта лиге није могао да се региструје на форум јер је био на одмору.Адашевић ме замолио за код, ја му послао уз молбу да се региструје када дође са одмора. Да ли се регистровао касније, не знам. Не делује ми да јесте. 🤔 Jeste moj kolega. Mislim da je zavistan od fantazija skoro ko ti Mislim da se nije registrovao a i da jeste, slaba vajda da bi on pisao... nije taj tip koji ce da pise.
Прслин Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 (edited) Плус му је што је оболео , али од почетка је договор да хед ту хед играју само форумаши, док је класик отворен за све. Зато се кодови за улазак у кигу деле само ПМ-овина. Био је чак и предлог (мој) да неактивни чланови не напредују кроз лиге, али то је одбачено већином гласова, па сада имамо једног мог и убибобијевог пријатеља са укупно два поста у Премеру. Хајде бар нека се региструје и једном запљуне до краја сезоне, чисто да му честитамо на титули и да би могао да пређе у Брод. Мени је најбитније да је играч активан, а не као неки који после два месеца неактивности пет минута пре дедлајна одиграју фри хит. Edited April 15, 2018 by Прслин
Lezilebovic Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Al je malkin nakupio ovih sa duplim utakmicama :(
lazni Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Udarih na direktora lige, mučki, s leđa, pod okriljem mraka. U svoju odbranu moram da rečem da je posao kriv za sve (sad nisam ni gledao sa kim igram)
Прслин Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 Не директора, већ оснивача - што значи да немам никаква посебна права, нити полутке преко синдиката, нити се за нешто питам. Све то је отела она узурпаторка Толааа и сада се башкари на престолу док бркати Гилфи прождире вепрове за челом дугачког стола, кидајући им удове до рамена крвавим рукама, а Малкин осветљен светлошћу свећа скакуће наоколо звецкајући прапорцима и погледавајући понекад са страхопоштовањем, као и сви, у Тимијев портрет на коме је тај древни херој из наших епова приказан онако како је изгледао пре него што се одао мрачним стањима која су га на крају коштала и постојања у нашој димензији, без да знамо шта је добио у замену - осим презира неких што се мувају од једне овоземаљске сенке до другог овоземаљског хлада, једнако уплашени и од његовог нестанка и од његовог евентуалног повратка... А ја? Ја чамим у Бетонској тамници, без наде да ћу скоро видети напета једра Брода. Све океј, брате, мучки, са леђа и под окриљем мрака се и удара када хоћеш неког да погубиш, што је сада већ извесно да ће се догодити. Само те молим да бар до краја одиграш поштено, што ће рећи да још нечију главу пронесеш на коцу. Иначе, нимало ми у прилог не говори то што си после 2 месеца неактивности у ситуацији да ме престигнеш после овог кола.
Svarog Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Kako mi je Matić skunuo dupli CS u ovom kolu, tuga...
Gylfi Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 30 poena na 15 igrača posle WC-a sa BB-om, jedini učinak asistencija Williana uz žuti karton. Najdnoije dno ikada. Sviraj kraj.
ducca Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Strelica se u Classicu zeleni i zeleni, dodjih do p6, Liga Evrope na vidiku, istovremeno jednom nogom ispao iz Premera
Прслин Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 ФА забола Алонса за старт над Лонгом, смеше му се три утакмице неиграња - укључујући и сутрашњу, његову другу у овом шугавом колу.
San Epifanio Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Idi Murinjo u tri lepe...Alexis © i Lukaku na klupi. Uze mi 6 cistih poena.Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Pokojni Ruxin Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Ne startuje valensija. Spoiler Ne startuje lukaku. Spoiler
Moća Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Kako me troluje Murinjo prevara Jebse raksine pederu.
Lezilebovich Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 od svih na terenu, baš je smoling morao da ga zabije :(
Recommended Posts