Jump to content

Tour de France 2017

Featured Replies

• Author

Jos ne dok je ne uzme Bardet :D

Ne bi se žalio, Bardet mi je bas super isto.

Najjače bi bilo da i Landa napadne Froomea :D

Vidjecemo, ovo je jako bitan dan bio. Sad su namirisali krv i biće dosta napada, vjerujem. Ovo će ohrabriti i neke koji su malo dalje u plasmanu.

Naravno, Froome je i dalje favorit zbog hronometra, ali neće biti ni najmanje lako

Sudije na ovogodisnjem turu bas ko da sude u kokezinoj ligi, uran i benet dobili kaznu a bardeta kao nisu videli

Sent from my .... using Tapatalk

ovde je tek falio Porte. on mu je bio glavna uzdanica pre dve godine, zna Froomea u dusu, siguran sam da bi napao i ranije da je bio ovde... Froome da peva sa ovih 20 sec, na ovoj etapi je lako mogao i trku da izgubi...

sto se favorita tice, Aru je pokazao da je jaci od Froomea, makar je bio to u prvih 10 dana, ali nije to maximalno iskoristio, plus nema tim. da je Fuglsang citav, rekao bih da je prvi favorit, bez obzira na hronometar u Marselju. Bardet se pokazao fenomenalno do sada, plus ima Gautiera i Latoura, a i ostatak AG2R izgleda odlicno. posle ovog danas i onog spusta od pre tri dana, ima jednake sanse kao Froome i Aru... Froome ima hronometar, ali veliko je pitanje ima li noge da prezivi sutra i onda Alpe. ima i najjaci tim, koji mnogo moze da mu pomogne, ali ako nema noge, svaki tim mu je dzabe, jer u Alpama su dve sjajne etape. prva se zavrsava spustom na Galabrielu, sutradan usponom na Izoardu, i to ce, po meni, da odluci Tour pre nego hronometar...

mislim da ce gledanost nakon danasnje etape maksimalno da skoci :)

Danas etapa samo 100 km, a nigde ravnice, možda bude dosadno u GC borbi, ali ima da bude jurnjava i ludilo. Doduše intermediate je blizu, ali biće krljanja i za tačkastu i za etapnu pobedu, s obzirom na praznik

Fuglsang ne moze... ne znam cemu mucenje coveka da vozi sa sjebanom rukom :s

ovo se vec sve iscepalo... Contador evo napada, Aru prati... ko ne gleda etapu, trebao bi se ukljuciti definitivno :D

Za Fuglsanga se ocekuje da se oporavi za 17. I 18 etapu (alpi i Izoard) koje ce biti verovatno kljucne za GC i gde bi trebao biti od velike pomoci za Arua

P.s Aru je vec izolovan, a jos 63 km do cilja, bice ovo dobra etapa

Sent from my .... using Tapatalk

Edited by sekretar

Valja ovo ispratiti.

Aru ima neki problem izgleda.

Edit: fake news

Edited by borris_

Jbg, šta drugo može Aru, osim da pusti Landu, mislim koje su šanse da kad bi Landa i zgrabio žutu, da bi Skaj stao iza njega umesto Fruma

Aru ne moze nista, ostao je sam. Moze samo da prati sky.

Ipak nije ostao sam.

Edited by borris_

• Author

Landa ide u smjene!

Kako bi jako bilo da pretekne froomea :D

Jbt koji je plan Skaja? Landa se odmetnuo? Ne gledam, samo pratim na sajtu.

btw, neverovatno kakvu je rutu napravio Prudom. Svaka čast.

2.30

Jos 25 sekundi i virtuelna zuta majica.

Edited by borris_

Uglavnom su svi trkaci najavljivali ubitacnu trku.

Jos 15 sekundi.

2:30 imaju vec

javili na english ES da je Landa popizdeo juce jer mu nisu dali da povuce i uzme etapu... bice interesantno ako otvori Landa na 3min, jer Sky mozda i hoce da stane iza Lande, ali Froome sigurno nece biti sretan :)