sekretar Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ako je Aru dosao da se bori za zutu majicu nije trebao napadati, ali posto izgleda da je zadovoljan sa drugim mestom onda ke krenuo da zajedno radi sa Froomom, siguran sam da na bilo kojoj drugoj trci nebi ovako uradio, zato ke Tour meni dosadniji i od Gira i Vuelte, al jbg Tour je Tour Sent from my .... using Tapatalk
freakns Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ako je Aru dosao da se bori za zutu majicu nije trebao napadati, ali posto izgleda da je zadovoljan sa drugim mestom onda ke krenuo da zajedno radi sa Froomom, siguran sam da na bilo kojoj drugoj trci nebi ovako uradio, zato ke Tour meni dosadniji i od Gira i Vuelte, al jbg Tour je Tour Sent from my .... using Tapatalk Aru je napao kada je ovaj imao probleme sa biciklom, ostali su smirili. posle je radio sa Froomeom da mu Bardet ne bi pobegao... jbg, svi mi gledamosamo pobednika, ali i drugo mesto na Touru je veliko Ali Froome je morao da ga juri, oni nisu. Ako imaju ambicije da pobjede, moraju da izmore Froomea sto vise, ne da mu pomazu mislim da im je prva ambicija da budu na postolju. sada posto je Porte out, onda je ambicija drugo mesto, pa ako Froome kiksne, kiksne... e sada, to sto je to posrana taktika, jbg
San Epifanio Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Ono je bilo deprimirajuce za rivale. Dominantan je, mada je Grajpel uspeo da ga dobije na prolaznom sprintu. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Apsolutno preporučujem da se sluša Lanceov podcast "Stages". Koliko god ga ne podnosim, stvarno je odlično slušati ga, opservacije su mu stvarno jako zanimljive
freakns Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 danas treba ocekivati zanimljlivih poslednjih ~15km kada je ona kombinacija uspon 1, pa oma iza uspon 2 kategorije... na Balesu nece biti napada. mozda neko povuce na spustu, ali sustinski etapa se odlucuje na dva vezana uspona
freakns Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 (edited) solidan tempo na Balesu, Kiryienka poprilicno razbio grupu. otpao Fuglsang za kojeg je bilo pitanje da li ce i startovti danas zbog povrede... Aru, Bardet, Condator, Quintana, Uram, Martin... svi su tu, ali bez pomoci, dok su Froomeu ostali Nieve, Landa, Kwiatkowski... videcemo da li ce njih trojica tempom probati sve da pobiju jos na prvom usponu, pa Froome skoci na drugom, ili ce Froome skociti jos na prvom. ne vidim kako ce neko drugi napasti EDIP: op, Bardet ima jos dvojicu sa sobom. AG2R odlican opet Edited July 13, 2017 by freakns
freakns Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 wow Bardet, Uran i Aru ode li zuta majica? 20 sec za 350m je izgubio Froome
San Epifanio Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Frum se dobro dovukao do cilja. Bardeu sve cestitke, Aru sjajan, a Landa je ladno bio jaci od Fruma. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
freakns Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 uzeo Aru majicu. gtfo! :o ali zasluzeno, drugi put je vec oduvao Froomea. sutra ce da bude ultra interesantno, Astana nema tim za kontrolu trke, a ide kratka etapa sa 3 cilja prve kategorije, zavrsava se dugim spustom... nemam pojma sta sve moze da se izdesava, ali moze lako da se desi da Aru ostane u zutom sve do Alpa
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Aru uzo majicu!!! Sviraj kraj sudija!
borris_ Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Jos ne dok je ne uzme Bardet :D Bordet je odlican u spustu, na ovom TdF je pokazao da je bolji od prve dvojice. Sutra bi mogao da im uzme jos nesto sekundi.
Nesh Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Sad odgledah kraj...Aru uzeo majicu Froomu napadom na 400 ili manje metara do kraja...da mi je neko pricao... :o
Recommended Posts