Nesh Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 (edited) Au bas gadan pad... :( Edited July 9, 2017 by Nesh
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Auf jebote. Nadam se da će proći bez teške povrede. Bas je loše izgledalo
Grandilof Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Fanrasy cu prestati da igram, koga ja stavim uskoro ce ga kometa pogoditi, takodje prvi put uzmem i Sagana oni ga iskljuce... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
freakns Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 sjajan finish! ali ostaje zal za Porteom, verovatno i Martinom koji bi ih oduvao u finishu da ga nije Porte poupio...
radnik Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ovo sa spustom posle onakvih brda je suludo. Ne znam sto to rade.
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Fenomenalna etapa, ali će ostati u sjenci porteovog pada. Uran na zamjenskom biciklu sa 2 brzine pobjedio sprint
sekretar Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ali astana kako su oni se zeznuli, dvojicu vozaca imas i da onako nista ne urade, ko neki amateri, gde je zurio Fglsang da krene na 400-500 metara od cilja Sent from my .... using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 (edited) Nije trebalo uopšte da rade na dostizanju bardea, trebalo je da puste froomea... Jbg bas me zanima hoće li froome biti kažnjen za onaj body check na aruu. Vjerovatno ne.. Demare, između ostalih, ostao iza vremenske rampe. Edited July 9, 2017 by gervasius twinkleminkleson
Djuro Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 bas me zanima hoće li froome biti kažnjen za onaj body check na aruu. Vjerovatno ne.. kad je ovo bilo, gde? nisam nista video.
Garnirung Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Nije trebalo uopšte da rade na dostizanju bardea, trebalo je da puste froomea... Jbg bas me zanima hoće li froome biti kažnjen za onaj body check na aruu. Vjerovatno ne.. Demare, između ostalih, ostao iza vremenske rampe. Četvorica iz FDJ otpala zbog time limita. Mislim, da li su toliko žrtvovali zbog Demarea, ali kako god, fail u svakom slučaju
zoki Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Porte polomio ključnu kost i još jednu kost karlice ali bez operacije.. Kako je moglo dobro je prošao..
freakns Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Nije trebalo uopšte da rade na dostizanju bardea, trebalo je da puste froomea... Jbg bas me zanima hoće li froome biti kažnjen za onaj body check na aruu. Vjerovatno ne.. Demare, između ostalih, ostao iza vremenske rampe. ne bi ga Froome sam stigao, nema sanse. morali su sva cetvorica da rade da ga stignu. jedina greska je sto je Fuglsang prerano krenuo, trebao je da krene 250m pre cilja, ne 550... a Astana se nije zeznula. imaju Arua na samo 14 sekundi, imaju Fuglsanga na petom mestu i slede Pirineji koji su nikad laksi, tako da bi moglo ovo da ostane do Alpa... osim ako ne bude ludila na 13. etapi kada u 100km samo idu na tri uspona prve kategorije, tu moze svasta biti Porte polomio ključnu kost i još jednu kost karlice ali bez operacije.. Kako je moglo dobro je prošao.. odlicna vest. izgledalo je bas gadno
gervasius twinkleminkleson Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Ali Froome je morao da ga juri, oni nisu. Ako imaju ambicije da pobjede, moraju da izmore Froomea sto vise, ne da mu pomazu
Recommended Posts