Delija67 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Demare ima solidne sanse da probije vremenski limit danas. Videcemo da li ce organizatori kreativno tumaciti pravila i dozvoliti mu da vozi i sutra. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Mislim da to djeluje skoro izvjesno. Madiot bi trebalo da kaze ovoj dvojici sto su s njim da se spasavaju, inace ce FdJ ostati bez tri vozaca danas... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Ajde Calmejane!! Link to comment
Garnirung Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Zaslužena pobeda. Napao onu trojicu na usponu i izdržao, svaka čast malom Link to comment
freakns Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 mrtvo puvalo od etape... ocekivao sam nesto kada je Kwiatkowski nenormalno povukao, ali kad je sisao, Sky je stao... na kraju je jos i na Malkinovo ponovno razocaranje, Gesink opet bio drugi. covek ima jedno 17 drugih mesta na TDF... kletva Malkinovog navijanja :D cenim da ni danas nece biti previse cimanja. mozda Sky nametne tempo da pokida sve sto moze, mozda izbaci jednog iz trke za postolje, ali tesko da ce Froome da napadne i proba da resi trku Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Meni juče bilo očekivano - dobar klasik alo gc netaknut. Danas mora nesto da se desi. Najteža etapa na trci, pred dan odmora... Očekujem da se, nažalost, izdvoje froome i porte. Gajim nadu da Aru može da bude relativno blizu. Ali i da će neko biti hrabar i jak da napadne prije zadnjeg brda (mada tesko) Inače, obratiti pažnju na mali uspon nakon spusta sa mont du chat. Ne znam ni da li je kategorisan, kratak ali strm, tu bi mogao sa se desi odlučujući napad za pobjedu na etapi. Link to comment
Delija67 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Skajev beli voz ne deluje mocno kao Skajev crni voz. Danas bi mogao Kontador da napadne i napravi zanimljivu etapu. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Inace, ocekuje se i lose vrijeme. Vrlo lako bi mogao da bude opsti haos [nadam se, bez padova] Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Gesink i Mori odustali posle pada Link to comment
Delija67 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 DEmare opet zaostaje od samog starta. Juce je uspeo nekako da se izvuce, videcemo kako ce danas i on, a i ostali sprinteri da prezive do cilja. Link to comment
freakns Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Bardet leti na spustu, Aru i Quintana prate. Ali prvo HC brdo je tek prodjeno, sacekace oni Sky... na drugom ako naprave ovo, onda bi moglo biti zanimljivo Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 (edited) Thomas odustao, Contadora nema nigdje. Realno, njegov tour je gotov, izgubice vjerovatno par minuta danas. Steta, ali mozda je vrijeme da se koncentrise na etapne pobjede scratch that, Contador je ipak tu Krv na laktu, ocigledno je pao. Steta Edited July 9, 2017 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
sekretar Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Napad kad mu nikako vreme nije Sent from my .... using Tapatalk Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Mislim da nije vidjeo ruku, ali prejako je bilo :D Onda froome gura arua (slučajno, reklo bi se) Fun. Link to comment
Recommended Posts