harper lee Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Gde su i sta rade Nemanja Aleksandrov, Dragan Labovic, Nikola Dragovic i Dusan Gavrilovic Cantekin? Kakve veze imaju Jankovic i Jovanovic sa ovim igracima?
Filozof manijak Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) Verovatno je sarkazam bio usmeren ka vesti o potpisivanju Kešelja. Edited July 30, 2017 by Filozof manijak
Ivo Petović Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Jes da ih nisam gledao, ali potpisi ove dvojice američkih sveučilištaraca već imaju nekog smisla. Daj sad Pera da zaboravim Kešelja.
pbg12345 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 kakav je status radicevica? znam da je imao onu ozbiljnu povredu, ali ne znam da li se i na kom nivou vratio i da li ima i dalje ugovor sa seviljom on mi pored micica jedini pada na pamet od domacih plejeva
Apollo Creed Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic Follow More Pre nekih 30ak minuta, setajuci Kalemegdanom, po nesnosnoj vrucini, zapazio sam novi list deteline!
renne Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic Follow More Pre nekih 30ak minuta, setajuci Kalemegdanom, po nesnosnoj vrucini, zapazio sam novi list deteline! A pre dva dana sedeo u Džakarti i sklapao posao, i jeo pasulj i pio viljamovku
Wilde Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Još kec, petica i, nadam se, četvorka. Bude li tako, iz FMP-a će eventualno doći samo Radanov.
Ratamahatta Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Imamo 3 lika s istim oblikom lobanje sada. :D Alimpije, Lazic, i Feldin. Secam se jedne tekme prosle godine protiv Reala tamo, sabio im je jedno 7 trojki, i onda u zadnjem minutu napravio 2 epska sranja i prosuo tekmu.Samo da ne bude k'o Tompson, prangija mora da radi. :D
Recommended Posts