Filozof manijak Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 (edited) Da, ali prošle godine trener je bio Radonja, sa trogodišnjim iskustvom rada u Zvezdi, a i gro ekipe je do početka priprema bilo poznato (ispravite me ako grešim). To je bio jedan od faktora prošlosezonskiih Zvezdinih uspeha - kontinuitet. Sad je tu novi, blago rečeno, neiskusni trener, a kostura ekipe nema nigde. I koje god igrače Čović da dovede, potrebno ih je posložiti i utegnuti, a za to je potrebno vreme. Dovođenje igrača tri dana pred početak prvenstva ili Evrolige je teška kocka i improvizacija, sa velikom verovatnoćom faila. Elem, ne bih voleo da sam u koži Alimpijevića.... Edited July 29, 2017 by Filozof manijak
MiddleClass Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Ta prica o tri pobjede u EL je prica iz septembra prosle godine. Znaci bio je tu i Radonja i kompletan tim. Tako da pppreseravanje i nista drugo.
gervasius twinkleminkleson Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Posle poraza od Zalgirisa se trazila ostavka Radonjica, i govorilo da nema sanse da izbjegnemo zadnje mjesto u EL That said, mogli bi da pocnu da dovode pristojna pojacanja..
Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 ne verujem da je iko bas toliki retard da to ocekuje. mislim da ce biti fantastican uspeh ako zvezda opet uzme aba ligu i prebaci 5 pobeda u el,, mada mi se cini da je realnije da nam ovaj put karma okrene ledja. cim coki dovede dva zvucnija igraca na poziciji crnaca, krenuce hajp.
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Doveli smo stefana jankovica. Joe, ti rece da je bezveznjak, bese?
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 I ne samo jankovic, doveli smo i nikolu jovanovica :D
Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 I ne samo jankovic, doveli smo i nikolu jovanovica :D
Delija67 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Gde su i sta rade Nemanja Aleksandrov, Dragan Labovic, Nikola Dragovic i Dusan Gavrilovic Cantekin?
Recommended Posts