Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 meni najvise zao alimpija, coki ce ga prozvakati i ispljunuti za par meseci.
Apollo Creed Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 meni najvise zao alimpija, coki ce ga prozvakati i ispljunuti za par meseci. Da, veoma mi ga žao, kao jadničak nije znao u kakvo kolo se hvata.
Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 a sta je mogao da uradi? da je odbio da bude cokijeva marioneta ili ponudio neke svoje ideje za pojacanja, ovaj bi ga momentalno sutnuo na ulicu.
darkonet Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 zelja je Kolton Ajverson Gagic bi trebalo da je otpao
Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 (edited) pa ako je takva kesa-što da nekome bude žao? daj bar probaj da se stavis u njegove cipele <_< covek je imao izbor da bude trener zvezde ili da se vrati u neku vojvodinu, normalno da se odlucio za ovo prvo. verovatno ima odredjenu veru u svoje sposobnosti i nada se da moze da napravi cudo, mada su mu sanse u stvarnosti manje nego grudvi snega u paklu. Edited July 29, 2017 by Calavera
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 sta bi bilo cudo? u evroligi sumnjam da iko ocekuje vise od 5 pobeda, u aba ce se boriti za titulu, s tim sto mi se cini da zvezda vise nije favorit... nikakvih tu cuda ne moze biti sa ovim igracima koji su ostali + keselj, radicevic, i par stranaca koje ce misko da prosledi.
MiddleClass Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Ovo što kaže NIkodjie....plus, tako to izgleda kad Čović sam planira pojačanja, bez konsultacija sa strukom. Ako je Alimpijevic ta struka onda bolje da se ne konsultuje.
Calavera Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 sta bi bilo cudo? u evroligi sumnjam da iko ocekuje vise od 5 pobeda, u aba ce se boriti za titulu, s tim sto mi se cini da zvezda vise nije favorit... nikakvih tu cuda ne moze biti sa ovim igracima koji su ostali + keselj, radicevic, i par stranaca koje ce misko da prosledi. aj to objasni najvernijima i slicnim nemacima pojma koji ocekuju borbu za f4 jer je isti u beogradu
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 ne verujem da je iko bas toliki retard da to ocekuje. mislim da ce biti fantastican uspeh ako zvezda opet uzme aba ligu i prebaci 5 pobeda u el,, mada mi se cini da je realnije da nam ovaj put karma okrene ledja.
MiddleClass Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 I prosle godine su ppp strucnjaci stavljali spolovilo na panj i proricali max 3 pobjede, tako da... smarate.
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 (edited) Nikodije kakva aba titula te spopala? a ti verujes da ce ove sezone biti setnja do aba titule u rangu prethodne setnje? nisam bas takav optimista. a middleclass veruje u cudo koje je pominjao calavera. sto si manje strucan, to si veci optimista :P Edited July 29, 2017 by Nikodije
MiddleClass Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 steta sto sezona pocinje vec za 2-3 meseca pa se nece stici sa dovodjenjem boljih igraca :(
Recommended Posts