Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

to su uglavnom juniori. obezbedili aba ligu pa misko pustio decu da se igraju. i ove sto ne moze nikome da uvali.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I nas drugar predrag samardžiski

Posted (edited)

Zvezda i partizan, uz gomilu amatera i juniora i sviranja faulova kao na zeleznickoj stanici-  mrtvi kls koji ce trajati jos dva meseca

Edited by Nikodije
Posted

Dobrić se vratio u halu, drži nešto na kolenu

Posted
1 hour ago, Joe D said:

to su uglavnom juniori. obezbedili aba ligu pa misko pustio decu da se igraju. i ove sto ne moze nikome da uvali.

Takvo nešto ne postoji.

Posted

Sa nepoznate mejl adrese smo u nedelju dobili veliki fajl sa detaljnom analizom suđenja na trećem meču finala. Ljudi su se predstavili samo kao sudije, i jasno mi je po terminologiji koju su koristili u tom pismu i temeljno obrađenim detaljima, da su zaista u pitanju košarkaške sudije. Da li možda i evroligaške, kojima nije prijalo ovo degradiranje njihovog poziva, to nikada nećemo saznati. Bilo je 56 grešaka na štetu Crvene zvezde mts, većih ili manjih, od toga preko deset teških i materijalnih povreda poput trojke Ročestija koja je upisana kao dvojka, dva nesportska faula na Feldinu itd… Damir Javor, ili kako se već zove, sudija koji nas je oštetio u više navrata prethodnih godina, i koji je poznat kao sudija koji najviše koristi video-pregled materijala, nijednom nije otišao do zapisničkog stola. Onda ja pitam – da li i dalje mislite da nisu imali 'posetu' u svlačionici, na poluvremenu?", rekao je Čović.

:Hail:

Posted

Sprda li se ovaj covjek

Posted

Barem 25mb, sigurno

Posted

Nije na meni da o tome pričam.

Posted

Čović je dobio pitanje novinara "Borbe" o navodnom ulasku neimenovanih osoba "koje nisu goloruke u svlačionicu sudija tokom poluvremena treće utakmice".

"Možda sam samo čuo za to, a možda imam i sliku tog trenutka."

Rekao bih da je ovo najzanimljiviji deo.

Posted
1 hour ago, booyaka said:

Čović je dobio pitanje novinara "Borbe" o navodnom ulasku neimenovanih osoba "koje nisu goloruke u svlačionicu sudija tokom poluvremena treće utakmice".

"Možda sam samo čuo za to, a možda imam i sliku tog trenutka."

Rekao bih da je ovo najzanimljiviji deo.

za debile sigurno da. 

Posted
2 minutes ago, theanswer said:

za debile sigurno da. 

On bi bio debil da preti praznom puškom, a dosadašnje iskustvo nas uči da je on daleko do toga. Rekao bih da su debili oni koji ga potcenjuju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...