Joe D Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 to su uglavnom juniori. obezbedili aba ligu pa misko pustio decu da se igraju. i ove sto ne moze nikome da uvali.
Nikodije Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 (edited) Zvezda i partizan, uz gomilu amatera i juniora i sviranja faulova kao na zeleznickoj stanici- mrtvi kls koji ce trajati jos dva meseca Edited April 21, 2018 by Nikodije
Dankan Ajdaho Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 1 hour ago, Joe D said: to su uglavnom juniori. obezbedili aba ligu pa misko pustio decu da se igraju. i ove sto ne moze nikome da uvali. Takvo nešto ne postoji.
Apollo Creed Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Sa nepoznate mejl adrese smo u nedelju dobili veliki fajl sa detaljnom analizom suđenja na trećem meču finala. Ljudi su se predstavili samo kao sudije, i jasno mi je po terminologiji koju su koristili u tom pismu i temeljno obrađenim detaljima, da su zaista u pitanju košarkaške sudije. Da li možda i evroligaške, kojima nije prijalo ovo degradiranje njihovog poziva, to nikada nećemo saznati. Bilo je 56 grešaka na štetu Crvene zvezde mts, većih ili manjih, od toga preko deset teških i materijalnih povreda poput trojke Ročestija koja je upisana kao dvojka, dva nesportska faula na Feldinu itd… Damir Javor, ili kako se već zove, sudija koji nas je oštetio u više navrata prethodnih godina, i koji je poznat kao sudija koji najviše koristi video-pregled materijala, nijednom nije otišao do zapisničkog stola. Onda ja pitam – da li i dalje mislite da nisu imali 'posetu' u svlačionici, na poluvremenu?", rekao je Čović.
booyaka Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Čović je dobio pitanje novinara "Borbe" o navodnom ulasku neimenovanih osoba "koje nisu goloruke u svlačionicu sudija tokom poluvremena treće utakmice"."Možda sam samo čuo za to, a možda imam i sliku tog trenutka." Rekao bih da je ovo najzanimljiviji deo.
theanswer Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 1 hour ago, booyaka said: Čović je dobio pitanje novinara "Borbe" o navodnom ulasku neimenovanih osoba "koje nisu goloruke u svlačionicu sudija tokom poluvremena treće utakmice"."Možda sam samo čuo za to, a možda imam i sliku tog trenutka." Rekao bih da je ovo najzanimljiviji deo. za debile sigurno da.
booyaka Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 2 minutes ago, theanswer said: za debile sigurno da. On bi bio debil da preti praznom puškom, a dosadašnje iskustvo nas uči da je on daleko do toga. Rekao bih da su debili oni koji ga potcenjuju.
Recommended Posts