Jozef K. Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Bilo je teško, ali mislim da Milanu generalno nedostaje suvi kvalitet da mogu da pariraju najboljima.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Pre 6-7 godina kad su zadnji put bili prvaci imali su Ronldinja, Robinja, Tiaga Silvu, Nestu, Zambrotu, Ibrahimovica... i naravno Alegrija na klupi. Od tad do danas ja ne mogu da nabrojim 3 top class igraca. Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Pravim digresiju ovde dok traje Mil - Juv, ali neverovatno je da je i Karsdorp sjebao acl. Sad naidjoh na podatak da smo od 2014 imali 12 igraca sa tom povredom. Dobro, nekolicina njih je iz primavere, ali opet nenormalna stvar. Karsdopr, Emerson, Rudiger, Florenzi x2, Mario Rui, Strootman x2... Aman zaman, da sam neki kurac u klubu glavu bih skinuo nekome iz tima koji priprema igrace. I to su doveli neke nadrkane Nemce iz Bayerna i njihove repke i platili ih suvim zlatom. ACL Roma jebote.
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) Juventus je na zadnje 3 utakmice dao 13 golova, a imao 15 suteva Edip: pardon, 12 iz 14 suteva u okvir Edited October 28, 2017 by gervasius twinkleminkleson
J.R. Cash Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Znaci da su jedina dva suta koja nisu usla Dibalini penali?
Meazza Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) Montela jebo te Borini i Abate i eksperimenti sa wingbekom na CB. Edited October 28, 2017 by Meazza
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Prilicno dosadno na Olimpiku, probudi me fino stopovanje lopte koja je isla u aut, petom od strane Donadonija. DiFrancesko odmara par igraca za Chelski.
crtamOrasi Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Uzasni smo napadacki ceo mesec, mada smo beton pozadi. Jebem li ga dal je to dobro ili ne.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Bolje i dosadna 3 boda nego uzbudljiv poraz. Jeste malo bzvz ne odvaliti ove krseve, ali treba se i cuvati za LS. Mada ruku na srce i veceras, kao i protiv Torina i Krotonea, je Roma imala dobre sanse i za taj drugi.
crtamOrasi Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Ma ovo je tolko dosadno da jedva cekam da se zavrsi utakmica, cak ni ne gledam sa nekom posebnom paznjom. Jednostavno se ne desava apsolutno nista, nemamo igraca u napadu koji moze da resi izolaciju uspesno i zato mrljavimo 90 minuta. Svaka tebi cast kako kombinujes ovo i Mourinha svakog vikenda :D Mislim da je Dzeku ponisten regularan gol, mada da budem iskren nisam video usporeni, iz prve mi je delovalo cisto.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Plus mrtvilo Simeonea i ludilo Hajka Herliha. Malo isperem oci sa HOL ligom i Sarijem, a za vrhunac muke ukacim Lil da vidim sta se desava kod Bijelse.
Miljenko Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Ovo je bilo dosadno, kao i onaj prethodni mec, mada ne i neocekivano, pred CL. Sutra bi vec trebalo biti lepsih stvari za gledanje, Lazio, Napoli, Torino.
Recommended Posts