crtamOrasi Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 Cak ni Milan. :D Ponistise gol SPAL-u. Ofsajd. Dobro je sto nisu kiksali danas, da uhvate zalet za vikend :D
gervasius twinkleminkleson Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Kakvo primanje lopte Mertensa za drugi gol
MiddleClass Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Steta sto Djenoa nije zaustavila ove smarace.
W.F.C. Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kritikuje jutros voditeljka RTS Mihu sto nije citao lektiru, ali Aca informacija pegla situaciju
John Coltrane Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kakvo primanje lopte Mertensa za drugi gol Krv ti Isusovu. Vratio sam jedno 50 puta. Ne zaostaje ni realizacija slabijom nogom.
J.R. Cash Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kakvo primanje lopte Mertensa za drugi gol :o
Azdaja Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Odgledao pregled kola, Miha nije baš imao sreće iako ne kapiram zašto je oterao Baselija, odličan igrač. Mertens :o Fenomenalno. Dybala opasnost iz prekida, sve je kompletniji.
tangodelta Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Mertensov drugi gol je prosto savršen - ne postoji nijedan element koji je moglo bolje odraditi.
Azdaja Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Odlična! Milan otužan. Ne znam do kad ce aeroplanino da preživi al ovo ne liči ni na šta.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Gledam Milan-Juve, Montela drzi Rodrigeza na DC sa 3 DC (kao Pep Kolarova prosle sezone), a Borinija na nekom krilu. Totalni antifudbal. Ne znam ko je ovaj Kesi u centru i da li fali jos neko zbog povrede, ali Montela bi trebalo da leti pod hitno.Pjanic-Dibala-Iguain i sve izgleda lako. Ko na igrici.
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Šta znam, meni se, s igračima koje milan ima, 3 u odbrani čine kao najlogičniji izbor. Veći je problem sto osim limitiranog Borinija niko od ovih naprijed ne igra dovoljno odgovorno
Jozef K. Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Šta sada da radi Montela kada ni iz ovoga ne mogu da daju gol.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Daj šefe pa ti bar gledas Bundes, Rodrigez je kidao na LB. Abate bek, Zapata i Bonuci/Romanjoli stoperi i levo švajcarac. Btw Montela je i u Violi igrao 3DC? Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Daj šefe pa ti bar gledas Bundes, Rodrigez je kidao na LB. Abate bek, Zapata i Bonuci/Romanjoli stoperi i levo švajcarac. Btw Montela je i u Violi igrao 3DC? Sent from my iPhone using Tapatalk Mislim na milan generalno, ne na ovoj utakmici. Lako za rodrigueza, i bonucci i romagnoli su daleko bolji u dosadašnjim karijerama u odbrani sa 3 igrača. Zapata je u svim jednako loš.
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Šta sada da radi Montela kada ni iz ovoga ne mogu da daju gol. Da Kalinica zameni Andre Silvom Salu na stranu, ako misils na precku Kalinica bila je teska situacija, brzo mu je golman usao u sut. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts