Jump to content
IGNORED

Serie A 2017-18

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Cak ni Milan. :D

Ponistise gol SPAL-u. Ofsajd.

Dobro je sto nisu kiksali danas, da uhvate zalet za vikend :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

368

• Meazza

242

• MiddleClass

231

• gervasius twinkleminkleson

199

Posted

Kakvo primanje lopte Mertensa za drugi gol :Hail:

Posted

Steta sto Djenoa nije zaustavila ove smarace.

Posted

Kritikuje jutros voditeljka RTS Mihu sto nije citao lektiru, ali Aca informacija pegla situaciju

Posted

Krv ti Isusovu. Vratio sam jedno 50 puta. Ne zaostaje ni realizacija slabijom nogom.

Posted

:o

Posted

Odgledao pregled kola, Miha nije baš imao sreće iako ne kapiram zašto je oterao Baselija, odličan igrač.

Mertens :o

Fenomenalno.

Dybala opasnost iz prekida, sve je kompletniji.

Posted

Mertensov drugi gol je prosto savršen - ne postoji nijedan element koji je moglo bolje odraditi.

Posted

Odlična!

Milan otužan. Ne znam do kad ce aeroplanino da preživi al ovo ne liči ni na šta.

Posted

Gledam Milan-Juve, Montela drzi Rodrigeza na DC sa 3 DC (kao Pep Kolarova prosle sezone), a Borinija na nekom krilu. Totalni antifudbal.

Ne znam ko je ovaj Kesi u centru i da li fali jos neko zbog povrede, ali Montela bi trebalo da leti pod hitno.

Pjanic-Dibala-Iguain i sve izgleda lako. Ko na igrici.

Posted

Šta znam, meni se, s igračima koje milan ima, 3 u odbrani čine kao najlogičniji izbor.

Veći je problem sto osim limitiranog Borinija niko od ovih naprijed ne igra dovoljno odgovorno

Posted

Šta sada da radi Montela kada ni iz ovoga ne mogu da daju gol.

Posted

Daj šefe pa ti bar gledas Bundes, Rodrigez je kidao na LB. Abate bek, Zapata i Bonuci/Romanjoli stoperi i levo švajcarac. Btw Montela je i u Violi igrao 3DC?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Daj šefe pa ti bar gledas Bundes, Rodrigez je kidao na LB. Abate bek, Zapata i Bonuci/Romanjoli stoperi i levo švajcarac. Btw Montela je i u Violi igrao 3DC?

Mislim na milan generalno, ne na ovoj utakmici. Lako za rodrigueza, i bonucci i romagnoli su daleko bolji u dosadašnjim karijerama u odbrani sa 3 igrača. Zapata je u svim jednako loš.
Posted

Šta sada da radi Montela kada ni iz ovoga ne mogu da daju gol.

Da Kalinica zameni Andre Silvom :fantom:

Salu na stranu, ako misils na precku Kalinica bila je teska situacija, brzo mu je golman usao u sut.