crtamOrasi Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Jebes reprezentacije, da se vratimo na prave stvari. Znao sam da je broka katastrofalna, al ovo je van svake logike. Pritom imamo skoro dvocifren broj kidanja acl-a ugodinu dana.
tangodelta Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 I povrede su indikator kvaliteta. A ima nesto i do hrane na jugu [emoji4]
tangodelta Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Holandija nikad nije bila poznata po gurmanlucima. Imao je srece da dodje u raj dok jos je jos mlad [emoji4]
crtamOrasi Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Posle Audija i Adidas prekinuo saradnju sa Milanom. Ode jos 20 miliona godisnje, gadno ce biti ovo kad bude morala da se podvuce crta. Navodno su imali klauzulu na osnovu koje jednostrano mogu da raskinu ugovor ako klub bude zavaljan Kinezima.
Meazza Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Odlazak mrtvog Adidasa je neprocnenjiv! (Samo sad ne Nike!)
crtamOrasi Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 (edited) Ma koji bre nike, bice under armour ili new balance, od njih moze vise para da se iskamci. e: cekaj bre, kako je moguce da se od svih ljudi bas tebi dopada sto je ovo puklo posle skoro 20 godina? :D Edited October 11, 2017 by crtamOrasi
Meazza Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Ma koji bre nike, bice under armour ili new balance, od njih moze vise para da se iskamci. e: cekaj bre, kako je moguce da se od svih ljudi bas tebi dopada sto je ovo puklo posle skoro 20 godina? :D Zato sto prezirem Adidas i ruzni su mi njihovi dresovi?
Meazza Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 (edited) A tradicija nista? :D Koja? Pa nije Milan Bajern. I da postoji, svaka losa tradicija treba da se prekine. Edited October 11, 2017 by Meazza
crtamOrasi Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 Salu na stranu sad, klubovi koji pretenduju da budu u vrhu ne smeju sebi da dopuste da njihov dres ne moze da se kupi na ma kojoj tacki globusa, u ma kojoj dzenerik sportskoj radnji. Meni su ubedljivo najvise dopada Diadora, ali jeste problem sto je onaj koji je hteo dres morao da ga narucuje sa njihovog opskurnog hipsterskog sajta. Isti djavo je i sa Lottoom i sa Kappom, ti brendovi kao da ne postoje van Italije.
Meazza Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Za mene je Milanova tradicija Lotto +1! Najlepsi Milanov dres u istoriji:
Recommended Posts